- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Valaki járt már úgy, hogy cm alatt késett az ébresztés ideje? Nálam konkrétan 40 perccel később csörgött az óra... de ha nem lett volna elég, még ki sem tudtam nyomni, mert nem érzékelte az érintést... Nem sok kellett ahhoz, hogy falhoz vágjam a telefont!
Valaki tud ajánlani valami atom stabil romot? TWRP reco van fönt, ha számít valamit. Nem szeretnék még egy ilyet átélni.
-
saelin
veterán
Mióta lejött a legfrissebb cm 12.1 (20151129-unof), azóta nem működik az automatikus fényerő állítás. Visszafrissítettem az előző verzióra... Lesz ez javítva?
-
saelin
veterán
12.1+Xcelerate+gapps. Mondjuk ahhoz képest, hogy első romolásom volt nem is volt olyan nehéz. Azt viszont nem értem, hogy CWM-el miért nem ment fel rendesen a gapps... mindegy, már jó TWRP-vel.
Egy kis romolós kérdés, ha már itt vagyok:
- TWRP recovery-ből megy a mass storage pc-re kötve? Elvileg CWM tudja, de azzal nekem sehogy nem akart összejönni. TWRP-ben meg nem tudom, hogy kell megcsinálni... már ha tud olyat. -
saelin
veterán
Nah, most hogy lett egy notim első dolgom volt romolni a redmi 1s-t, mert már nagyon untam a gyári rom hülyeségeit... Ez alapján tettem fel életem első (ami kamu, mert előtte kipróbáltam galaxy mini 2-n a romolást
) custom romját. A TWRP felrakásával volt egy kis gondom, mert a mi recovery-re nem tudtam rá telepíteni, így először ment fel egy CWM, majd csak utána ment fel a TWRP a playstore-os appal.
Valamit először elronthattam, mert folyton leálltak a google-ös alkalmazások, de egy második nekifutásra már beröffent a rendszer. Eddig tetszik, sőőőt.... -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Engem nem szeret ez a telefon. Előzőleg rom telepítésnél hal meg, most meg a töltője bolondúlt meg. Ha rádugom a telefont, akkor elkezd vacakolni a kijelző: ha hozzáérek elkezd remegni és eldobja a folyamatos érintést. Eddig jó volt. Ma reggelre lett vele valami, mert érződött egy enyhe égett szag a töltő környékén. Ilyenkor az egész kütyüt vissza kell küldeni gariba? De jó, hogy megint telefon nélkül fogok maradni...
-
saelin
veterán
Szívesen felraknám a romot, de nem akarok megint úgy járni, mint a múltkor.
E szerint a leírás szerint csináltam: Annak is az első módját.
Letöltöttem a telefonra, majd a frissítés menüben elindítottam a telepítést... és meghalt a teló, mert valamiért nem tudta felrakni. -
saelin
veterán
Tegnap kicserélték a készülékem (Redmi 1S), és mostmár inkább hozzá sem nyúlok. Ellenben lenne pár kérdésem, hogy mit merre és hogyan:
1. A Hiba még fennál; hogyha a beállításokban megpróbálom a teljesítményt "Energiatakarékos"-ra állítani, akkor összeomlik a "Beállítások" alkalmazás.
2. Úgy veszem észre, hogy nagyon dobálja ki a memóriából az appokat. Ezen lehet valahogy segíteni? Lehetőleg Root jogok nélkül. (Sosem akarom azt a kapcsolót aktiválni.)
3. Tudom hogy a készülék nem mai, de azért megkérdem: Frissítések szoktak jönni hozzá? Jelenleg a MIUI Hungary 50.0.0 stabil kiadása van fent.Köszönöm előre is!
-
saelin
veterán
Nem telepíti a romot, már próbáltam az este. Kár hogy itt nem lehet SD kártyáról telepíteni, mert az megoldaná a gondomat. Közben most nézem, hogy csak 13-ig lesz nyitva a bolt. Én meg 14-ig dolgozom, szóval majd csak hétfőn fogom tudni visszavinni. Még szerencse hogy van cseretelefonom, mert most akkor bajban lennék.
-
saelin
veterán
Nah, most meg nem tudom visszahozni egy sikertelen frissítésből. Beragadt a MiRecoveryben. Jól kezdem...
Próbáltam telepíteni a letöltött romot ami sikertelen volt, azóta wipeoltam már mindent, de csak a recoveryig jutok. Valami tanács?
-
saelin
veterán
Sziasztok nemrég vettem egy Xiaomi Redmi 1S telefont. Fogjuk rá, hogy meg vagyok vele elégedve, még ismerkedem a rendszerrel (a testreszabhatósága ötöst érdemel!), de a memóriakezelése hagy némi kívánnivalót maga után... Állandóan kinyomja a zenelejátszót a memóriából, ha pl böngészek vagy bármi mást babrálok rajta. Most megpróbálok egy ROM frissítést 5.9.1-re (MIUI 7), hátha megoldja a problémám.
Akad egy bugom is; mégpedig, hogy nem tudom állítani a telefon teljesítményét alacsony fogyasztásúra. Vagy összeomlik az app vagy hiába választom ki, akkor is visszaáll normálra. Pedig biztos jól lehet vele üzemidőt nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest