- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
"Egyetlen egy problema van ezekkel amit meg kell emliteni, olyan eszkozt nem lehet csatlakoztatni aminek foldeles kell."
A kommenteket a legelejetol olvasd el, 2hsz-nel mar leirtam. Ki hasznalja esz nelkul? Honnan tudod nekem mi van racsatlakoztatva? Ne irjal valotlant, adapterek vannak rajta amiknek amugy se kell fold. Beke. -
XtremLor
őstag
Igy allok en is valahogy, powerbankok, es tartozekok detto, telefon megint MI, merleg, miband, YI a kocsiba, van valahol meg mikey is, bar ezt nem hasznalom a viber ugy erzekeli mintha belenne dugve a fules....jah igen Piston 3 reddot, es Hybrid is van, ahogy szep szines AA, AAA elem is!
Markahuseg nem mondanam, a javaresze eleg jo aron jott, mondhatnam nem lett volna olcsobb ha mast veszek se!
-
XtremLor
őstag
Valoban nem rossz, nekem mindig ugy alakult hogy amikor vasarolni akartam akkor akcios volt az orvibo coco igy ebbol van itthon tobb darab, minosege kivalo. Egyetlen egy problema van ezekkel amit meg kell emliteni, olyan eszkozt nem lehet csatlakoztatni aminek foldeles kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest