- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Tegnap megjött az új blitzwolf kábelem, amit azért vettem, hogy ezzel talán sikerül feltölteni a Chuwi HI10-et a 16000-es bankról. Este felraktam és szépen el is indult a töltés ahogy kell (mondjuk egy picit lassúnak tűnt). Reggel viszont arra ébredtem, hogy a tablet 79%-on nyűglődik, a powerbank meg csontra lemerült. Nem értem a dolgot. Előtte fullra fel volt töltve a powerbank. Délután vettem le a töltőről. Valami nagyon nem kóser.
-
senki11
aktív tag
válasz
molnarpeter #1723 üzenetére
Köszi a válaszokat! Tegnap megrendeltem végül azt amit linkeltem.
Wire Core: 30 AWG(Data) + 24 AWG(Power) -- szóval remélem ezzel minden okés lesz -
senki11
aktív tag
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani olyan forgatható kábelt ami a powerbankkal való töltés során is átengedi a 2A-t? Sajnos a 16000-es bankom csak azzal a rövid kábellel tudja megtolni a tabletemet, amit gyárilag is hozzá adtak. Így viszont töltés közben használhatatlan, vagy foghatom az akksit is.
Első körben egy ilyenre gondoltam. -
senki11
aktív tag
Lehet mégis a kábel lesz a ludas. Az eredetivel ugyanis tölti. Igaz, hogy ez csak egy rövid próba volt. 94%-ról 99-re, viszont közben használtam a gépet. Most is a tabletről írok. Azt hiszem vennem kell valami ilyesmit.
-
-
senki11
aktív tag
Üdv! A minap vettem egy Chuwi Hi10-es tabletet és megpróbáltam tölteni a 16000-es bankkal. Nem mondom, hogy meg se kottyant a tabletnek az áram amit kapott, de azért nem tudta rendesen megtolni. Pedig arra gondoltam ez a kombináció épp jó lesz utazáshoz stb. A tablet egy 2A-es nillkin töltővel jól együttműködik. Kell neki a stabil 2A. De azt hittem erre a powerbank is képes. Szerintetek van értelme Y kábelt venni a Xiaomihoz? Ha jól tudom elvileg két kimeneten többet kellene leadnia.
-
senki11
aktív tag
válasz
Avicularia #257 üzenetére
Köszi! Most átraktam huawei töltőre huawei kábellel külön aljzatba. Eddig htc töltőn volt a saját kis rövid vezetékével egy hosszabbítón. Most már villog a 4. led is. Remélem hamarosan végez. Nem szeretnék problémát. Nem éri meg visszaküldeni. Bízok benne, hogy én bénáztam.
2A-s töltőt honnan érdemes rendelni és milyet?
-
senki11
aktív tag
Én már lassan 48 órája tolom egy htc desire töltővel (1A) és még mindig csak a 3. led villog. Remélem nem fogtam ki egy hibás darabot. Megrendelés után próbaképpen rátettem a tabletemre. Akkor 2 led villogott. Aztán már csak egy, viszont a tablet be sem akart kapcsolni. Azóta van töltőn. Remélem tényleg nem valami selejt. Szintén banggoodról rendeltem, akkor amikor pár hete nagyon le voltak árazva.
Looser manualt nem tud valaki linkelni?
-
senki11
aktív tag
Üdv! Nekem ma jött meg egy 16000-es. Jelenleg két led világít. Érdemes töltőre pakolnom és full felnyomni, vagy csak simán használjam és később is ráér tölteni? Illetve az érdekelne még, hogy ti meddig hagyjátok merülni? Sajnos az angol oldal most nem műxik, így nem tudtam lecsekkolni a manualt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged