- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Egy hétig bírtam a Youth doboz hangját... Fényévekkel jobb a normális 3-as, illetve a Piston 2 is lazán veri. Sajna én audiofil vagyok és így olyat fülessel még egy számot se hallgatnék meg, amely nem képes azt visszaadni minimum stúdió felvétel közeli szinten. A Piston 3-val például Foo Fighters - Walk (.FLAC) számban orbitális hangzás beli eltéréseket vettem észre/hallottam.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Liberator24 #26 üzenetére
Jaaa... LoL. Simán lehet hogy a jack kiosztása nem tetszik neki. No majd otthon megnézem apum Jiayu G3 mit szól hozzá (4.1.2 Aapelme)
-
Dominó85
addikt
válasz
Liberator24 #24 üzenetére
Gyári zenelejátszónál mennie kéne. Egyszer, miután bedugtad be kell állítani, ha nagyon akarod, hogy a gombok mit csináljanak. Értesítősáv, Beállítások
-
Dominó85
addikt
Kicsit bővítettem a cikken. Bármit hiányolnátok belőle légy szíves írjátok meg.
vadkörte
Nem tudom te milyen hangzást kedvelsz. Öblös és kicsit mosott mélyek esetén a Piston II-t ajánlom. Ha pedig szereted a dinamikusabb basszus és tisztább, izoláltabb hangokat, akkor egyértelműen az új Piston viszi a prímet. Én a Piston II-t most egy időre jegelem, mert a Viberhez a Piston 3 sokkal jobb és hangerőben is többet hoz. Valamint headsetként alkalmazva hívásoknál is jobbak a tapasztalataim vele. A zajszűrése nagyon jó lett. Ha hangos buszon vagyok, akkor is hallanak a másik oldalon tisztán. -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
A Hongmi-val készültek a képek, csak éppen nem a legjobb fényviszonyok mellett. Ma meg már lusta voltam megint szétszedni a Piston II-t a párnájából.
Amúgy a telót max a testemen át...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest