Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Szia !
Indíts egy PayPal visszatérítést, dispute-ot. Fényképekkel ! ( A PayPal fél évig! védi a vevőt!)
Ne izgulj visszakapod a teljes pénzt.
(Csak sokáig tart, - de ez nem lényeges.)EBay oldalon pedig jelöld be hogy fake árukról van szó.
Légyszi töltsd fel a képeket ide is, mert legalább látjuk milyen a fake.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
2 napja hallgatom a Piston 3-at. van 2-esem is. Eddig a kettes volt az abszolut legjobb fulhallgatom. Tehát nem vagyok nagy profi, de az nekem is feltünt hogy az eddigi fulesek nem voltak tökéletesek...
A piston 2-es messze több mélyet tartalmaz, és nehéz, valamint nyomja a fulem amikor oldalra fordulok a párnán.
A hármas sokkal halkabb ugyan olyan hangerő szintnél, (de bőven kihajtható fájdalom határig.)
Eleinte soványkának tünt, de két nap (8óra+8óra) "burn in" után szerintebb szebb lett a hangja.
Pedig nem igazán hiszek ebben a dologban...[direct mp3 link]
[Innen szedtem.]A hármas sokkal konnyebb, kényelmesebb.
Szerintem a mozizásra, vagy pl "zúzós" zenére, és leginkább rövid idejű használatra a 2-est használom,
de amikor kényelmes szép kiegyenlitett hangzást szeretnék, hallkabban, pl klaszzikus zenére, akkor inkább a 3-ast preferálom...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest