- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Azt figyelted, hogy 13,99 dollárért rendeltem?
Olyan 3900 forintot vontak le a számlámról, benne volt a trancking, ingyen posta. Végig láttam, hol jár a cumóm. Félre ne érts, szoktam itthon is vásárolni, van olyan dolog, amit eszem ágában se lenne kínából, hetek alatt. De ez pont az a cumó, aminél nem volt kedvem kiadni 6-7 ezret, ha lehet 4 alatt is. Mivel van egy Sennheiser fülesem is (nem in-air, hanem sima és nem mikrofonos), nem volt sürgős a dolog, sőt, a Sennheisert nem is fogom nyugdíjazni. Van az a helyzet, amikor a Piston helyett arra lesz szükségem, de most nyilván az új jövevényt fogom nyúzni. Egyébként én csak a tipikus magyar, lehúzós ár miatt emeltem hangot, szinte mindennél úgy van, hogy az itthoni árak jóval magasabbak, mint bárhol külföldön. Ez a gáz. Persze ehhez hozzájön a páratlanul magas 27%-os áfa is, ofkorsz.
-
Keem1
veterán
Én az Aliról épp most kaptam meg, nagyon úgy tűnik, hogy eredeti a cucc. 13,99 dollár volt, február 19-én rendeltem, 16-án már az értesítő cetli a postaládámban volt (nem fért be a doboz, menjek be a postára). A kis QR-kódos cetli szerint, ill. az eredeti renderképekkel összehasonlítva is úgy néz ki, eredeti.
Ha valakit érdekel, adok linket pontosan ahhoz, amit én rendeltem.Én már csak azt nem értem, hogy az itthoni üzleteknek hogy van pofája ekkora árréssel, dupla áron adni. Jó, persze, amíg van aki megveszi..., értem én. De nagyon remélem, hogy a nemzetközi webshopok miatt előbb-utóbb pofára esnek és csak egészséges mértékkel adják drágábban. Odáig rendben van, hogy garancia, meg üzletbérlés, és ilyenek, de egy kereskedés eleve nagyobb tételben még ennél is olcsóbban beszerezheti, szóval nem magyarázat az itthoni forgalmazással kapcsolatos költségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest