Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
lexter00 #187 üzenetére
Nekem ne mondd! Baromi sok xiaomi cucc megfordult a kezeim között. Több helyről rendelve. Nagyon is jól tudom, hogy honnét kell vagy lehet rendelni. Viszont az, hogy eBayről nem lehet az hülyeség. Már nem tudom, hogy hol linkeltem egy eladót az Aliról az is megbízható. Azt lehet, hogy a MiBandnél raktam be.
-
Jank
tag
válasz
lexter00 #186 üzenetére
Kifejezetten jó hangú füles. Edigitalnal vásároltam . Egy Sennheiser MM-50 -et váltott le. Én lényegesen jobb hangúnak tartom a Pistont , bár ez nagyon szubjektív. Klasszikus Jazz-t , progresszív rockzenét, világzenét hallgatok vele legtöbbször, de megbirkózik a klasszikus zenével is. Basszusért tényleg nem kell a szomszédba menni, de nem keni el, részletező marad. A közepe és a magas is rendben van , ami kifejezetten tetszik az, hogy a színpadképet egyáltalán nem szűkíti be , a tér megmarad rendesen. Én ennyi pénzért nem ismerek hasonló akusztikai és fizikai minőséget nyújtó fülest másikat.
Nem szeretek hangszínszabályzó eszközöket használni még telefonon sem, de nem is éreztem szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest