- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
lexter00 #187 üzenetére
Nekem ne mondd! Baromi sok xiaomi cucc megfordult a kezeim között. Több helyről rendelve. Nagyon is jól tudom, hogy honnét kell vagy lehet rendelni. Viszont az, hogy eBayről nem lehet az hülyeség. Már nem tudom, hogy hol linkeltem egy eladót az Aliról az is megbízható. Azt lehet, hogy a MiBandnél raktam be.
-
Jank
tag
válasz
lexter00 #186 üzenetére
Kifejezetten jó hangú füles. Edigitalnal vásároltam . Egy Sennheiser MM-50 -et váltott le. Én lényegesen jobb hangúnak tartom a Pistont , bár ez nagyon szubjektív. Klasszikus Jazz-t , progresszív rockzenét, világzenét hallgatok vele legtöbbször, de megbirkózik a klasszikus zenével is. Basszusért tényleg nem kell a szomszédba menni, de nem keni el, részletező marad. A közepe és a magas is rendben van , ami kifejezetten tetszik az, hogy a színpadképet egyáltalán nem szűkíti be , a tér megmarad rendesen. Én ennyi pénzért nem ismerek hasonló akusztikai és fizikai minőséget nyújtó fülest másikat.
Nem szeretek hangszínszabályzó eszközöket használni még telefonon sem, de nem is éreztem szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest