- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
lexter00 #187 üzenetére
Nekem ne mondd! Baromi sok xiaomi cucc megfordult a kezeim között. Több helyről rendelve. Nagyon is jól tudom, hogy honnét kell vagy lehet rendelni. Viszont az, hogy eBayről nem lehet az hülyeség. Már nem tudom, hogy hol linkeltem egy eladót az Aliról az is megbízható. Azt lehet, hogy a MiBandnél raktam be.
-
Jank
tag
válasz
lexter00 #186 üzenetére
Kifejezetten jó hangú füles. Edigitalnal vásároltam . Egy Sennheiser MM-50 -et váltott le. Én lényegesen jobb hangúnak tartom a Pistont , bár ez nagyon szubjektív. Klasszikus Jazz-t , progresszív rockzenét, világzenét hallgatok vele legtöbbször, de megbirkózik a klasszikus zenével is. Basszusért tényleg nem kell a szomszédba menni, de nem keni el, részletező marad. A közepe és a magas is rendben van , ami kifejezetten tetszik az, hogy a színpadképet egyáltalán nem szűkíti be , a tér megmarad rendesen. Én ennyi pénzért nem ismerek hasonló akusztikai és fizikai minőséget nyújtó fülest másikat.
Nem szeretek hangszínszabályzó eszközöket használni még telefonon sem, de nem is éreztem szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest