- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
a MIUI nem tetszik
Iphone 7
-
SITTIMAN
csendes tag
válasz -DONPEDRO- #100 üzenetére
Ezt mondom Én is!
80-ért már BŐVEN kapok,mondjuk SII-t ,de lassan már SIII-at isSose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal.
-
tajcsi
őstag
válasz SITTIMAN #107 üzenetére
lassan az max max max fél év, de nem egy év...mindegy, ezen tán nem vitázunk össze mondjuk arra azért kiváncsi vagyok, hogy a tagok akiknek tetszik a telefon, tudják e milyen kis finom bugok vannak a szoftverben, amelyektől az ember esze kiveri a koponyacsontot
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
Hehe
azért nem mindegy milyen bug..pl valaki hivott, aztána hiváslistábol kikeresem a számát, ráklikkelek h send sms erre a softwer NEM dpbja be az előtagot tehát nincs +36xxx szám...azért ez ocsmány hiba. Feltelepíted a gmail programot, csatolni akarsz vmi képet, 10ből 9szer nem küldi el...és sorolhatom....
-
SITTIMAN
csendes tag
hehhe ezt nem csak ez a rom csinálja
Nekem még anno volt egy LG GT540-em,azon valami ocsmány főzött rom volt (sőt még a kamera se ment XD ) az is istentelenül szenvedett...
Még az alapfunkciók se nagyon mentek,akkor megfogadtam,hogy soha többé Android....Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal.
-
tajcsi
őstag
-
Bazs-
tag
Most bontok ki a dobozából egy M2-st
Azt sem tudom hol álljak neki a tesztelésnek
Ha valamit tudni akartok róla, jöhetnek a kérdések. -
Bazs-
tag
Végül is unkatesómon keresztül ment az egész. Elég jó kapcsolatai vannak kínában
Két darabot ( 16 GB ) tudott szerezni. Egyik nála van, a másik pedig nálam.A dobozban a következők voltak : telefon, akksi, levehető hátlap és egy USB-s töltő, bár azt Magyarországon nem nagyon lehet használni
Eddig tetszik, de majd használat során derül ki, hogy mennyire megbízható. Egy Xperia S-el és egy Desire S-el tudom majd összehasonlítani. A menüt nézegettem, aminek nagy része angol, de azért akad bőven olyan rész is, amit nem fordítottak le. Jelenleg fogalmam sincs, hogy azok milyen beállításokat takarnak. Még sosem használtam MIUI-t.
-
mumk1
addikt
-
zdanee
őstag
Promó videó nem egy SGS2-n fut. Azért a Mi2 oda meg vissza felmossa az összes Galaxyval a padlót. De még az én Mi1-em is erősebb annál, szóval nem kamu. Miért kéne lassan fusson a saját hardverén, azért, mert a te telefonodon nem volt elég gyors? Nem bírom felfogni a logikádat.
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
tajcsi
őstag
Ugyanilyen promo volt i5re is aztan mikor egy ismerosnel lattam hogyan is dolgozik, eleg nagyot neztem...nem arrol beszelek most itt hogy mennyivel erosebb es ennelfogva azon nem akadozhat, hanem a kezdetek ota ilyennek harangozzak be a rendszert, kicsit nezz elobb korul az xda-an aztan mondd azt hogy nem akadozik/akadozott...
-
kutkut
addikt
Nem tökéletes (ilyen nincs is), de még mindig ez a(z egyik) leggyorsabb, legsmoothabb rendszer. - Persze ez sem feltétlenül igaz, pl az én telefonomon is a mostani miui romok nem a legjobbak. Régen tényleg lefojt a kijelzőről, most meg akad a lockscreen stb. Szóval, a tökéletesség nyilván lehetetlen, de az nem, hogy 1-1 telefonon (pláne a gyártóén) az fusson a legjobban.
Meizu MX3 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest