Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Nem tökéletes (ilyen nincs is), de még mindig ez a(z egyik) leggyorsabb, legsmoothabb rendszer. - Persze ez sem feltétlenül igaz, pl az én telefonomon is a mostani miui romok nem a legjobbak. Régen tényleg lefojt a kijelzőről, most meg akad a lockscreen stb. Szóval, a tökéletesség nyilván lehetetlen, de az nem, hogy 1-1 telefonon (pláne a gyártóén) az fusson a legjobban.
-
tajcsi
őstag
Ugyanilyen promo volt i5re is aztan mikor egy ismerosnel lattam hogyan is dolgozik, eleg nagyot neztem...nem arrol beszelek most itt hogy mennyivel erosebb es ennelfogva azon nem akadozhat, hanem a kezdetek ota ilyennek harangozzak be a rendszert, kicsit nezz elobb korul az xda-an aztan mondd azt hogy nem akadozik/akadozott...
-
zdanee
őstag
Promó videó nem egy SGS2-n fut. Azért a Mi2 oda meg vissza felmossa az összes Galaxyval a padlót. De még az én Mi1-em is erősebb annál, szóval nem kamu. Miért kéne lassan fusson a saját hardverén, azért, mert a te telefonodon nem volt elég gyors? Nem bírom felfogni a logikádat.
-
Bazs-
tag
Végül is unkatesómon keresztül ment az egész. Elég jó kapcsolatai vannak kínában
Két darabot ( 16 GB ) tudott szerezni. Egyik nála van, a másik pedig nálam.A dobozban a következők voltak : telefon, akksi, levehető hátlap és egy USB-s töltő, bár azt Magyarországon nem nagyon lehet használni
Eddig tetszik, de majd használat során derül ki, hogy mennyire megbízható. Egy Xperia S-el és egy Desire S-el tudom majd összehasonlítani. A menüt nézegettem, aminek nagy része angol, de azért akad bőven olyan rész is, amit nem fordítottak le. Jelenleg fogalmam sincs, hogy azok milyen beállításokat takarnak. Még sosem használtam MIUI-t.
-
Bazs-
tag
Most bontok ki a dobozából egy M2-st
Azt sem tudom hol álljak neki a tesztelésnek
Ha valamit tudni akartok róla, jöhetnek a kérdések. -
SITTIMAN
csendes tag
-
tajcsi
őstag
Hehe
azért nem mindegy milyen bug..pl valaki hivott, aztána hiváslistábol kikeresem a számát, ráklikkelek h send sms erre a softwer NEM dpbja be az előtagot tehát nincs +36xxx szám...azért ez ocsmány hiba. Feltelepíted a gmail programot, csatolni akarsz vmi képet, 10ből 9szer nem küldi el...és sorolhatom....
-
tajcsi
őstag
-
SITTIMAN
csendes tag
válasz
-DONPEDRO- #100 üzenetére
Ezt mondom Én is!
80-ért már BŐVEN kapok,mondjuk SII-t ,de lassan már SIII-at is -
FET-MEN
veterán
a MIUI nem tetszik
-
-DONPEDRO-
csendes tag
Tetszetős telefon,jó hardver,kár hogy ithhon nem forgalmazzák,serintem sikere lenne de nem 80000ft.ért a biztos.
-
SITTIMAN
csendes tag
Nem nagyon csípem az Androidot,de ez a telefon megfogott valamiért,szerintem marhára jó kis gép,csak egy no-name kínai telóért kicsit sok a 80k.
Akár milyen csilli-villi...... -
Komplikato
veterán
válasz
callmeakos #15 üzenetére
"Mondj ebben az árkategóriában 40-50k kétmagos telefont újonnan..."
ZTE Grand X V970?
Persze tegyük hozzá, hogy annak a procija sokkal lassabb is. -
mrlujoak
veterán
Komolyan is adok választ:
Angolosan:
"Vauvéj"...íme, egy kis videó a kiejtésről, még az olimpia idejéből...
szerk : OFF
-
Rav3n02
senior tag
Eléggé játéktelefon hatása, van és a kamera teljesítménye szerintem nem közepes, hanem gyenge, de ha ennyiért lehetne itthon kapni, best buy lenne....de így nem biztos, hogy megéri a beszerzési tortúra
-
ko9
addikt
válasz
leslie_smith #53 üzenetére
ExMIUI megegyezik a gyári MIUIval, csak voltam olyan szemétláda, hogy átneveztem
Azért, hogy tisztába tegyük a dolgokat: Xiaomitól ha biztosan venni akarsz valamit, akkor szerezned kell egy MiCode-ot, ami feljogosít a rendelésre. Ezt a Facebookon, meg a fórumon közzétett contesteken lehet "általában" szerezni. A vétel nem lehetetlen, van egypár ismerősöm, aki tudott rendelni - természetesen pekingi ismerősén át.
Egy bajom van mostmár Xiaomival. Eddig volt 1 készüléke, amre fejlesztett, és eléggé jó dolgokkal rukkolt elő.
Most kiadták az 1S-t, az még oké, a M1 feljesztései elmennek rajta. Ott van az M2 az már 2 készülék - most jön a MiBox, valami bluetooth hangszórót is láttam, egy csomó "haszontalan" dizájnkiegészítő, stb. Közbe adja ki sorra a hibás ROMokat, erölteti a Xiaomi Marketet, és a fizetős (!!!) témákat... Nagyon rossz irányba indult el... -
kenwood
veterán
a kozos foto egy meg nem nevezett masik keszulekkel ebbol a cikkbol sem maradhatott ki
-
törölt tag
hát, kérdés, hogy tényleg tudnak-e szállítani... nem kell mindent elhinni, amit az ilyen netes boltok mondanak. nem hiszem, hogy olyan nagy tételben tudnának szerezni az ilyen aliexpress-es eladók, talán legfeljebb úgy, ha beültettek 200 embert, hogy vegyék meg a készletet.
-
törölt tag
neten lehet csak rendelni, és nagyon korlátozott számban adagolják, nagyjából 2-3 hetente jön egy adag, ami általában 2-3 perc alatt elfogy. konkrétan ha ott ülsz bejelentkezve a webshop-ba, lesed az órát, kattintasz és szerencséd van, akkor egy darabot talán tudsz rendelni.
zdanee: 1 milliót? Mi2-ből október 30-án 50 ezer darabot adtak el, november 19-én pedig 100 ezret, mindkét esetben 3 percnél kevesebb idő alatt. 1S-ből szoktak ilyen 250-350 ezres tételek jönni.
-
RIC5I
tag
hátha áldoznék 6 ezer ft-t arra hogy ha már megvan akkor ki küldjem meg javitsák és vissza ismerös meg van aki angol tudással rendelkezik
nem várható az hogy még gyártanak mi-two-t ? vagy hogy lesz utánpótlás mert akkor igy várnék 1-2 hónapot hogy eredeti árért belehessen szerezni csak kérdés hogy az áfa és a vám még menyit dobnará -
zdanee
őstag
Hát magától a gyártól legalábbis nem fogod tudni, gyakorlatilag nincs nekik, percek alatt felvásárolták a készleteiket. Kínában azért élnek egy jó milliárdan ők meg kb 1 millió darabot gyártottak, kicsit kevesebbet. Nagyobbik részét kereskedők vették meg, akiktől te is vásárolhatsz, csak nem az eredetileg elképzelt áron, hanem pl az M2 esetében 350$ helyett 420-460$-ért, plusz szállítás, vám, ÁFA. Valójában maga a készülék még így is megéri, mert oda és vissza megveri az össze mai csúcsmobilt, csak ügye a szerviz zsákbamacska (illetve berakhatod egy dobozba és kiküldheted a gyártónak kb 6 ezer forintért és ők meg is javítják meg visszaküldik, de pl. ha nem tudsz angolul, nehéz lesz megértetned velük, mi is a bajod
)
-
RIC5I
tag
hát akkor aki iet szeretne és tud szerezni annak marad hogy berizikózza hogy nem romlik ell 1-2-3 évig az én x1 emmel sem volt gond legaláb 3 éve
de ha azt mondjátok hogy a beszerzés és a postásáz nagyon reménytelen akkor maradok a zte grand x in ötletnél
am köszönöm a segitséget -
zdanee
őstag
Szervizelést tuti nem fogod itthon megoldani. Ahhoz, hogy ezt egy szerviz befogadja, az adott szerviznek meg kell állapodnia a gyártóval pótalkatrészekről, tervrajzokról, be kell tanítsák az alkalmazottakat, stb. Még ha lenne is EU-s forgalmazó, valószínűleg az egész régiót egyetlen szerviz szolgálná ki, ami biztos nem Magyarországon lenne, de valószínűbb, hogy a forgalmazó szépen berakná egy dobozba és kiküldené Kínába, egy EU-s szervizen max annyit nyernek, hogy 30 nap helyett 15-öt utazik/hever a polcon a telefon...
-
-
RIC5I
tag
vagy egy kinában tartózkódó ismerös aki ott meg vesz amenyit kell és utána már az eljutatás a kérdés
-
RIC5I
tag
nekem most eg ymunkatársam kint van kinában ugy hogy ha küldök neki pénzt tudna venni xiaomi mi two-t de hát a szállitásal van gond szoval a telefon maga olcso a többi a necces de igen eza csoportos dolog jó ötlet
csak it merül fel az ötlet hogy kikkel lehetne csoportosulni plus hogy ha elromlik hova lehetne vinni szervizbe
-
zdanee
őstag
Jelenleg max egy csoportos rendelést tudnék elképzelni, ahol a résztvevők osztozkodnak a szállításon és a nagyobb tétel miatt esetleg kis kedvezményt kapnak. De sem a vámot sem az ÁFÁt nem tudod kikerülni. Lehet, hogy 80 helyett 70-ig esetleg 65-ig lemehetne, ha elég sokan összeállnak...
-
RIC5I
tag
csak a kérdés hogy ha van aki meg veszi ezt kinábol nekünk akkor hogy jutatjuk egy kis hazánkba análkül hogy a kölcség meg triplázódna
-
zdanee
őstag
Nem tudom, dr. Kind-nél előjött-e ilyen, de én már használom egy kis ideje, és nem volt gond
A nagy különbség, hogy az enyémre van gyári támogatás, jönnek az updatek, amik javítják az esetleges hibákat, míg egy SGS2 bár hardverben nem sokban marad el ettől, maximum pár XDA-Developeres srác támogatására számíthat, amitől még persze lehet jó, csak azoknak a srácoknak nem ez a munkájuk, nem fognak hetente hibajavításokkal bíbelődni, meg esetleg másik telót vesznek és onnantól inkább arra fejlesztenek, szóval attól még, hogy a hardver rendben van, a szoftver stabilságát inkább a folyamatos support adja.
-
tajcsi
őstag
Én meg már annyira nem emlékszem csak tudom 100% hogy a play storeban láttam azt a launchert és emlékeim szerint, az első ics is trebuchet volt..de mondom ezen nem vitatkozom, oly mindegy.
zdanee
tisztában vagyok ezzel, de akkor is fura, hogy a két akkori legbikább telefonon ratyiul ment...és mint mondtam, ez a nemrégi próbálkozásom is véresre sikeredett, ráadásul a régebbi témák nem kompatibilisak 100%-ban az uj miui romokkal, mármint ugy értem pl egy csomó ikon témaváltás után marad olyannak amilyen volt attól függetlenül, hogy az ikonkészlet tartalmazza az adott alkalmazáshoz járó ikont...
Azért is kérdeztem, hogy a tesztelő észrevett e valamilyen akadozást használat közben...mert ha nem akkor valószínűleg (?) hw optimizált lesz a rendszer ebből pedig arra merészkedek következtetni, hogy pár éven belül egy überjó rendszer fejlődik ki ami végre odacsap az iOS-nek.
-
zdanee
őstag
Más egy hekkelt ROM-ot használni, amit vagy támogat valaki, vagy nem és más azt a készüléket használni, amire kimondottan írták az adott ROM-ot. Természetesen minden hardverelem működik nálam, fagyás egyszer volt, a Beach Rally Blitz egyszer kifagyott. Visszaléptem és ment tovább, azóta nem volt ilyen. Egy ismerősöm szintén MIUI ROM-ot használ a ZTE Skate-jéhez. Ott akadnak fagyások rendesen (bár a kamera működik). Szóval ez olyan, mintha a Sense hibája lenne, hogy egy samsungra ráhekkelve nem olyan jó, mint egy HTC-n.
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem nincs okos telóm,de ezen elgondolkodtam. [link]
Tipikus magyarország..."és ha lehetne még kisebb betűt használnék" mert oda soha nem fog eljutni ez a teló..Olcsó,jó akkor nem kell....
Ezért tipikus...
-
tajcsi
őstag
válasz
RepeatSector #2 üzenetére
Én használtam miui-t HTC sensation és SGS II telefonon és egy ratyi. Nem volt olyan, hogy pl a kamera ne halt volna be, videózásról nem is beszélek. Valamikor tavaly ujév tájékán flesseltem egy miui romot a galaxy sii-re elmentünk buliba aztán a kamera nem működött hát azt hittem falhoz verem a telefont...
Még mielőtt valaki belémköt, hogy az jó régen volt, gyorsan hozzáteszem, hogy utoljára kb két hete nyomtam a szamszungra miui romot és akkor megfogadtam, hogy siha többet. MicroSD karit vagy felismeri vagy nem, bug bug bug a végtelenségig és akadozik mint a parasztszekér...
Namost, én arra lennék kíváncsi - bár megfogadtam, hogy nem olvasok több tesztet de erre marhára kiváncsi voltam- hogy használat közben volt e olyan, hogy egyszerűen kidobott az adott program/lefagyott, akadozott e a szoftver?leslie_smith a holo az valami laucher program?
-
leslie_smith
aktív tag
Jó teszt.
Én csak ExMIUI-t használtam SK17i-n,de az is nagyon komoly.De inkább a Holo híve vagyok. -
HaZsolt
őstag
Most látom először ezt a gyártót. Csak szerintem hasonlít az Iphonera?
-
blade zte
őstag
Vegyed figyelembe, amit fenn írtam.
Tekints vissza egy évvel ezelöttre, amikor ez még mindig 80ezer volt áfával stb-vel. Látsz vetélytársat? Én ugyanilyen teljesítménnyel csak egy szintén müanyag s2-öt látok, valamivel jobb képminöséggel(kinek a ppi, kinek színmélység) 120+ ezerértIsmételni tudom csak önmagam, nézd meg a hasonló árú m1s-t, ami nem 1 éves. De inkább az m2-öt, annak csak a nexus 4 a vetélytársa.
Igen szerintem is rossz egy galaxy s(1) mostanában 60-ért...
-
RIC5I
tag
hát egy volt munkatársam most 1 évig kinában tartózkodik és ugye otmeg tudná venni nekem a telefont csak az eljutatással vannak gondok meg vám vagy hogy ne fizessekrá többet hogy tartsa az árát
tény és való hogy ha betudnék szerezni egy xiaomi mi two-t 65 ezer ft ért ien hardverrel ien árat soha a büdös életben nem találnék csak hát ha elromlik akkor buktam és azért 65ft nem is apro pénz (nekem legalábbis)
-
blade zte
őstag
Árbeli leírásotok át kell hogy helyesbítsem:
-az a 45ezer forint, az egy évvel ezelötti megjelenési ár.
-a kereslet miatt úgy fél éve hiány volt már belöle, ahogy most m2-böl, és az a 250 körüli induló dolcsi kemény 350-400 lett, amiböl lejött az m1s megjelenéséig újra 250 dolcsi körülre, aztán úgy felejtették. Most jelenleg ennyiért tehát m1s kapható. Nameg m1-et nem is gyártanak már.A gyártónál olcsóbb megrendelni, az ilyen külsös eladók sajnos feldobják az árat. Ez nekem egyáltalán nem átlagos 80-ezerért(avagy 45-ért). Hol kapsz ilyen szoftverezettséget ennyiért? Lefogadom, hogy sokkal tovább támogatott, mint egy nexus(+1 évvel)
A dobozzról láttam egy videót(bár az m2 doboza), amin feláltak ketten egymás hátán, és nem történt vele semmi.. Ennyit az "olcsóság miatt"-ról.
-
-
HuMarc
veterán
Miért lenne ez hurka?? Szerintem mindenben felér egy Samsung-hoz, HTC-hez, Sony-hoz, vagy Motorolához...
@RIC5I (#38): Még ha el is romlik (ami eddigi hallomásaim szerint nem túl gyakori, de személyes tapasztalatom nincs
) akkor is olyan olcsón be tudtad szerezni, hogy veszel egy másikat helyette... Már ha eredetileg egy ugyanilyen hardverrel rendelkező "márkás" telefont terveztél venni, mert ami ennek konkurense, az 2-szer, vagy háromszor ennyibe kerül...
-
vinibali
őstag
a droid gatyábarázta a kínaiakat, de szerintem ez még mindig hurka, kerüljön is bármibe
-
RIC5I
tag
de ha egy ien xiomit szerez valaki és ithon elromlik vagy valami gondja van akkor hova lehetne vinni szervizbe ? mert lenne rá lehetöségem beszerezni vagy egy iet vagy egy xiomi mi two-t csak hát a szerviz lehetöség miat necces :S
-
HuMarc
veterán
A fene vinné el, hogy az ilyen készülékek sosem érnek el szerény kis hazánkba
-
G.Peter
aktív tag
Ennyi pénzért nem kéne. 45-50k-ért viszont tényleg nagyon jó vétel lenne.
Egyébként van olyan, aki a MIUI-t mijúájnak mondja? -
dreamdancer
őstag
Egy átlagos középkategóriás teló nem túl igényes kivitelben, garancia és szervíz nélkül, 80K-ért - nem hinném, hogy tömegesen izgulnának rá az emberek.
Az meg, hogy Kínában 45K kábé teljesen érdektelen, mire hivatalosan elérne ide megint 70-80K körül lenne az ára.
-
Z0C!
őstag
kár, hogy a MEIZU telók sem jönnek európába...pedig örülnék neki..
-
Xmodule
őstag
Nekem nagyon tetszetek ezek a kinai telefonok. Most gondoltam kiprobalom ezt a MIUI rendszert. Témából ez a default nem? Szoval ez ugy nez ki mint a tesztelt telon? Eddig nagyon bejön
-
petrot
csendes tag
Én a 2 éve vásárolt Desire-n használom a MIUI-t, szinte a kezdetek óta. A mai napig nem találtam pl. jobb fényképező appot, mint a MIUI stock kamerája. Az új MIUI-kban ráadásul már brutális kamera tuning van.
Érdekesség egyébként, hogy az itt említett 4.0.4-es verzió mellett az XDA-n már elérhető 4.1.2-es MIUI is (Desire-re is!), bár természetesen ahhoz már picit kevés a Dézi.
-
kelly416
veterán
Egy apró baki a cikkben:
"A hátlapon egy autofókuszos, LED villanóval megtámogatott autofókuszos kamera kapott helyet"
A cikk jó, a telefon még jobb lenne, ha lehetne kapni.RAZR i-n gondolkoztam sokáig, de ennyi pénzt egy telefonért... lehet, hogy teszek a Defy-re egy MIUI-t, becsomagolom, beteszem a karácsonyfa alá és örülök amikor kibontom.
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz keszulek, koszi a tesztet
-
Retekegér
MODERÁTOR
45 k-ért én is elviselnék ilyen kompromisszumokat...
-
mrlujoak
veterán
"A MIUI rövidítés (ejtsd: mijuáj)... "
Ezen jót derültem.
A későbbiekben kérhetném:
A
MIUIHTC rövidítés (ejtsd: nem, nem hátécé)
AMIUIHuawei rövidítés (ejtsd:)
...
-
stbtamas
aktív tag
A kép tehát viszonylag éles, ám a HD felbontáshoz szokott szemek könnyen kiszúrják a pixeleket.
Pixelek? Milyen pixelek?
Nem 5-10 cm kell nézni a kijelzőt, hogy pixeleket lássatok.
-
törölt tag
a Mi1 az egy több mint egy éves modell, és már kifutott, azt hiszem. idén augusztusban kezdték forgalmazni a Mi1S-t, ami jobb cpu-val, kamerával meg még pár újítással jön, és eredetileg 1,7GHz-es procit kapott, amit később visszavettek 1,5-re, és elnevezték Youth Edition-nek.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
callmeakos #15 üzenetére
Mint irtam a ZTE grande x inteles verizioja 1 magos, masreszt ez a telefon nem 45-50k, hanem 250 dollar....
-
törölt tag
akkor ez most melyik verziója is volt pontosan? 1S Youth edition, ugye?
egy ideig a Mi2-re fájt a fogam, de képtelenség beszerezni, a második szállímány 2 perc alatt fogyott el. állítólag februában lesz majd nagyobb készlet belőle, de hiszem ha látom. -
Armagedown
őstag
Hasonló telefont mint ez , mikor fogtok tesztelni , jó lenne ha valaki venne egy ilyet és kölcsönadná tesztelni a mobilarénásoknak
B930 -
petipetya
nagyúr
Tetszetős a felhasználói felület, anno Motorolán használtam - habár akkor még nem volt ennyire kiforrott.
student: attól, hogy hivatalosan nem kapható, még sokakat érdekel. Másrészt ez a munkájuk.
-
student
őstag
minek teszteltek olyan telefont ami nincs itthon? ubiszezon van ?
-
zdanee
őstag
Azt sajnos nem sikerült megvennem, percek alatt elfogyott. De ez is nagyon kényelmes teló.
Az, hogy csúnya-e szubjektív dolog, mindenesetre a MIUI ROM sokkal szebb, mint a legtöbb gyári Android és elvégre is azt nézem többet, nem a hátlapot. Még kismillió olyan apró figyelmesség van, ami nem került be a cikkbe, de szerintem egy polcra teszi ezt egy felsőkategóriás telefonnal (pl. lezárt képernyőn Home gomb bekapcsolja az elemlámpát). Ami a felbontást illeti, egy SGS2 is hasonló pixelszámmal megy, vedd hozzá, hogy ez nem egy péklapát méretű tepsi! Ami a garanciát illeti, valóban körülményesebb, de létezik: berakod a dobozába, becsomagolod és elküldöd a gyárnak. Kb. 6000 Ft a postaköltség, a visszafele utat pedig a gyár fizeti. Ha azt hiszed, hogy a HTCdet vagy a BlackBerrydet nem így szervizelik, tévedsz, a különbség, hogy van egy hivatalos dobozbarakó és kipostázó iroda, amit te hazai szerviznek vagy képviseletnek hívsz. Az eredeti ~250$-os ára fogott meg engem is elsőre, aztán arra rájön még a hazai 27%-os ÁFA, a szállítás és a vám, így jött ki 78eFt-ra. Ha lenne hazai forgalmazó, ők is ki kellene fizessék az ÁFÁt és a vámot, a szállítás lehetne olcsóbb meg esetleg nagy mennyiségben az alapár. Aztán nyilván menne rá a saját haszon és örülnél, ha 80 alatt kijönne -
hito
nagyúr
De kár, hogy nem az MI-2 került tesztelésre. Remélem előbb-utóbb az is sorra kerül.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
callmeakos #6 üzenetére
Miert lenne az? a ZTE kinal korrekt telefon ebben az arszegmensben...igaz 1 magos procival, de az eleg eros...viszont! felbontasban nem buszkelkedik ez a telo.
-
15115
tag
Lemaradt az autós teszt!
A monitor alkalmazásnál minden egyes programnál be lehet álítani, hogy 2g/3g, wifi, és háttér adatforgalol engedélyezve legyen e (ez előny lehet a kevés megával rendelkezők számára)
Minden egyes programnál be lehet álítani mihez férjen hozzá az adott program, sms, telefonkönyv, híváslista, imei.... és le is lehet mindent tiltani (pl igo-nál, hogy ne férjen hozzá a gps-hez
)
Témáknál boot animációt választani újraindítás nélkül.
Nem fogadott híváskor kiírja hányszor csörgetett meg a hívó fél (így tudni lehet, hogy csörgetett vagy ténylegesen keresett)
A dual rom is lemaradt, a Xiaomi első készülékén 2 rom található, hogy legalább egy rendszer mindig legyen a készüléken, de mindkettőt lehet külön külön frissíteni.
Az Apple veri a mellkasát, hogy 5 milliót adtak el az első hétvégén? A M1-S -ből kn 4,5 (pontos 4:12 ha jól emlékszem) perc alatt adtak el 350000 darabot, ennek függvényében röpke 14,3 óra alatt lenne meg a Xiaominak az 5 millió
(és elindítottam egy fórumot
)
Igaz, hogy sok minden lemaradt a tesztből, de nem lenne elég 10 oldal, mire mindent le lehetne írni.
Viszont jó lett a teszt
-
callmeakos
veterán
Mivel itthon nem kapható hivatalosan, teljesen mindegy milyen lett, jó ha ez az egyetlen példány van az országban.
Jó meg minden, de ezekkel a feltételekkel inkább csak olvasni meg letesztelni jó.
Egészen más lenne a helyzet ha itthon is lehetne kapni 50-60k-s árral. Egy tömegpusztító fegyver lenne amitől a Huawei, Alcetel meg ZTE elég gyorsan bevizelne. -
15115
tag
Ezt a tesztet vártam, régóta miui rendszert használok!!!
-
VD
őstag
Embertelen ronda!
Körülményes beszerezni, a garancia és szervízeltetést meg külön tortúra!
MIUI!
Csak 3 ok ami miatt felejtős. -
sing1ep1ayer
őstag
A kinti 45k-s ár nagyon jó érte, a hazai nyolcvanezres már kevésbé. Annyiért már inkább egy valós garanciával rendelkező készüléket választanék.
-
RepeatSector
senior tag
Köszi a cikket! Ez a telefon a mai napig meggyőző!
A MIUI pedig egy nagyon jó felület! Én láttam Wildfire S-en a 4.0.4 alapút és nagyon jól fut, pedig az nem is official! -
DIEGO15
őstag
Ez egy nagyon jó kis telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mai tesztalanyunkat sajnos nem lehet kapni Magyarországon, ami nagy kár, ár-érték arányban igen erős a Xiaomi versenyzője.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest