Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Én meg már annyira nem emlékszem csak tudom 100% hogy a play storeban láttam azt a launchert és emlékeim szerint, az első ics is trebuchet volt..de mondom ezen nem vitatkozom, oly mindegy.
zdanee
tisztában vagyok ezzel, de akkor is fura, hogy a két akkori legbikább telefonon ratyiul ment...és mint mondtam, ez a nemrégi próbálkozásom is véresre sikeredett, ráadásul a régebbi témák nem kompatibilisak 100%-ban az uj miui romokkal, mármint ugy értem pl egy csomó ikon témaváltás után marad olyannak amilyen volt attól függetlenül, hogy az ikonkészlet tartalmazza az adott alkalmazáshoz járó ikont...
Azért is kérdeztem, hogy a tesztelő észrevett e valamilyen akadozást használat közben...mert ha nem akkor valószínűleg (?) hw optimizált lesz a rendszer ebből pedig arra merészkedek következtetni, hogy pár éven belül egy überjó rendszer fejlődik ki ami végre odacsap az iOS-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mai tesztalanyunkat sajnos nem lehet kapni Magyarországon, ami nagy kár, ár-érték arányban igen erős a Xiaomi versenyzője.
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest