Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
Ez tök béna kérdés lesz: stock romon mégis hol a naptár?
Amúgy nem vagyok valami elégedett a "MIJUI"-val. A törlőnél az elavult cucc beragad, írták itt a factory resetet, de már rég belaktam, mire problémázni kezdett. Mellesleg factory resettel kezdtem. Így nálam így marad. Ujjlenyomatolvasó döcögős, hol felold, hol sosem (zsírosabb a bőröm, de nem retkes, vagy ilyenek, 2 ujj van bent, mind a kettő csődölt már). Fólia még NINCS (lusta voltam felrakni, majd talán hétvégén). A meizu m6 note 3 giga rammal 1,5/3 volt, ez 6 gigával 6/3. Szóval marad az 50% ha mindent kilövök, leoptimalizálok, stb. Néha döcögős. Nem lassú, hanem akadozós az animáció. Ráadásul most nyaggat a jelszókezelő szar, nélküle csak 97. Meg még tucatnyi bosszantó hasonló dolog. Reklámokat kilőttem, ahol lehet. Ezekre van gyógyír (a factory resetet, custom romot ilyeneket kivélve)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

this is life