- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
wexford881 #4722 üzenetére
Próba gyanánt nézz meg egyet.
Mindkét sim kártyát ki, és próbálj egy 112-őt, vagy a 911-et hívni.
Aztán kend a gyerekre, hogy bocsi, téves...Hátha oda ad vonalat. Mert akkor mégsem HW hiba.
-
válasz
wexford881 #4722 üzenetére
Tippre ez hardveres hiba. Szerviz.
-
vegyszer
addikt
válasz
wexford881 #4190 üzenetére
Nekem volt két UV fényre kötő fólia, de lejött, ahogy a sima nem üveg fólia is egy idő után. KB tavaly augusztusban lett emg, és felé időt védelem nélkül töltötte zsebben. Súrló fényben kikapcsolt kijelző mellett látszik néhány mikrokarc. Normál hasz alatt mellett nem. De a hátlap nekem is alul betört, és nem tudom mihez kötni ezt.
-
Bali27
addikt
válasz
wexford881 #4194 üzenetére
Nekem az uv fényre kötődős van de bevált. Már év eleje óta fent van és jól bírja..
-
karburátor
tag
válasz
Van néhány apró karc, de csak ha keresed, akkor látod.
-
Bali27
addikt
válasz
Szia.. Nekem zsebben van, főleg télen kabát és a védőüveg szélei lepattogva, és kissé karcos. Nem mertem nélküle kipróbálni mert néha véletlen bekerül a lakáskulcs mellé meg ilyesmi. Ma vettem észre amikor valamiért levettem a majd 4000 Ft-os Nilkin tokot róla hogy a hátlap bal alsó sarka össze van törve. Na mondom..
Nem is emlékszem hogy leeset volna. raktam vissza az eredeti puha szilikon tokot.. Teljesen mindegy melyik van rajta
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
Én is szó szerint azt tudom írni, amit Weeman1 is írt.
-
Weeman1
veterán
válasz
Nekem sosem volt rajta fólia,
de egy karc sincs rajta.
Pedig már több mint 1 éves. -
vegyszer
addikt
válasz
wexford881 #2098 üzenetére
Biztos mindenütt 7000-ért tudtak volna náluk vásárolt üveget/fóliát szépen feltenni
-
mizoli
addikt
válasz
wexford881 #1876 üzenetére
Ez MIUI. Bármire képes, és az ellenkezőjére is
Viccet félre téve, minden Android rendszeren elő szokott fordulni hasonló.
Nem könnyű feladat kideríteni, hogy mi szívta, és miért. Lehet valami alkalmazás, lehet maga az Android rendszer, vagy főleg a Google Services. Időnként folyamatosan ébren tart.
Nem tuti megoldás, de segíthet, ha kilövöd az összes háttérben futó appot. Már amit lehet...
A rendszeres újraindítás is sok problémát meg tud oldani.
Akár felteheted pl. a GSam Battery Monitor-t is, naplózza, mikor, micsoda mennyit fogyasztott. Bár ha jól emlékszem, a legjobb követéshez root kell. -
Bali27
addikt
válasz
wexford881 #1867 üzenetére
Sziasztok! Pont ezügyben írok én is. Most éjjel kb 40% ot merült, úgy hogy mivel észrevettem 2 napja hogy nagyon merül, tegnap kikapcsoltam pár percre, auto indításban semmi sincs, tisztítót ráuszítottam, és kb egész nap volt 3 hívásom, Fb-ra stb nem mentem , egész nap pihent a teló, 1-2 chromeos böngészés kivételével. Este 6x%on volt, ma reggel 7 kor meg hallom hogy bekapcsol az energiatakarékos mód és 19%
Jól beszoptam ezzel a telóval. Amilyen jó volt a note6 pro ez annyira xar.
Ráadásul se custom rom se semmi amivel lenne még egy kis remény hogy jobb is lehet ennél....kiábrándító... -
mizoli
addikt
válasz
wexford881 #1867 üzenetére
Igen, akkor is működik.
Gondolj arra, ha nincs benne SIM, segélyhívást akkor is tudsz indítani. -
mizoli
addikt
válasz
wexford881 #1865 üzenetére
Ha nem használod, mindig a cellakészenlét lesz a legnagyobb fogyasztó, ez természetes.
(Az más kérdés, hogy némely típusnál eleve túl sok. Az is közrejátszik, hogy mennyit keres hálózatokat.)
Ha használod, akkor a kijelző lesz a legnagyobb fogyasztó. Ez nem azt jelenti, hogy a cellakészenlét ilyenkor lecsökken, csak valami más többet fogyaszt, és ahhoz képest a készenlét %-ban mérve kevesebbet.Éjjelre repülő módba kapcsolhatod, ha nem szükséges a folyamatos kapcsolst.
-
válasz
wexford881 #1860 üzenetére
Nekem az van fent , az ujjlenyomat olvasóval nincs gondja , szerintem a képminőséget se rontja el , de szereti az ujjakról s zsírt összegyűjteni , a mély karcok, sérülések nem gyógyulnak . Igaz a hajszárítós melegítéssel javítást , még nem próbáltam ki. ami mellette szól , hogy a hátlapra vissza kell hajtani és emiatt stabilan áll a helyén .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest