- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
this is life #4584 üzenetére
Köszi!
Valószínűleg megvárom, míg megkapja az utolsó hivatalos frissítést a telefon és csak utána teszek fel egy custom romot, ha nem lesz addig is valami baja, de egyelőre nem adja jelét annak, hogy bármiben gyengélkedne.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Arról van pontos információ, hogy meddig kap a telefon "gyártói" rendszere Android (MIUI) frissítést és biztonsági frissítéseket?
-
Kutykurutty7
aktív tag
Telefonos sugárzási értékeket rendszeresen szoktak vizsgálni és publikálni. A Xiaomi sem az a gyártó, akinek nagyon alacsony sugárzásúak lennének a telefonjai (igyekeztem finoman fogalmazni).
Ez a cikk pont erről ír, meglehetősen régi, de kb. abból az időből van, amikor a Mi Note 10 Lite is megjelent:
https://bitport.hu/kinai-mobilok-vezetik-a-sugarzasi-listat -
Kutykurutty7
aktív tag
Mert az emberek többségét, ahogy én látom nem nagyon érdeklik a custom romok. Főleg nem egy ilyen, viszonylag friss és problémamentes gyári rendszerrel rendelkező telefonnál. A legutóbbi 14 hozzászólásból 12 a tiéd. Nem akarlak megbántani, de én is átugrom azokat a hozzászólásokat, amelyek arról szólnak sokadszorra, hogy milyen "faxa", vagy "nem faxa" egy custom rom néhány napja kijött friss verziója.
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
wexford881 #4190 üzenetére
Én is szó szerint azt tudom írni, amit Weeman1 is írt.
-
Kutykurutty7
aktív tag
De igen, lehet utálni a súlya miatt...
A Mi Note 10 Lite súlya alapban 204 gramm. A sok pozitív tulajdonság mellett ez számomra a legnegatívabb tulajdonsága a telefonnak. Az előző telefonjaim 146, illetve a következő 168 grammos volt. Ez a 36 grammos különbség a legutóbbihoz képest nagyon érezhető és míg azt a készüléket könnyűnek éreztem, ez a Xiaomi már zavaróan nehéz. Ettől még szeretem a telefont és tudom, hogy a nagy akksi is plusz súlyt jelent, de arról nem mondanék le, az üveg hátlapról pedig nagyon szívesen!
És nem 2 gramm vs. 3 gramm a külömbség az üveg és a plasztik hátlap között, hanem ennél sokkal több. Ezt csak "rámondtad", mert kedveled az üveg hátlapokat. Amihez jogod van, de ne nézd hülyének a másikat, mert van saját véleménye. Vegyél csak a kezedbe egy üveg és egy műanyag palackot és mérd le őket. Az üveg anyagsűrűsége többszörös a műanyagénak és ez nagyon is érezhető egy telefonnál.
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
vegyszer #4111 üzenetére
Hirtelen én is megnéztem az enyém hátlapját és leszedtem a tokot. Nincs eltörve. :-) Nálam a családban kisgyerekek tudnak hasonló meglepetéseket okozni (múltkor a laptopom zsanérja tört el hasonlóan rejtélyes módon). Szerintem se foglalkozz vele, ha már így történt. Biztosan költséges a csere (csak gondolom). Bár én lehet, hogy szívesen kicserélném valami olcsó, műanyag hátlapra ha lehetne. Utálom az üveg hátlapot a telefonon, már csak a súlya miatt is...
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
vegyszer #3991 üzenetére
Nekem nincs Android Auto-m, de nyilván rajtahagyhattam volna én is a töltőn és akkor végig 100%-on marad a telefon.
Ez csak egy teszt volt nálam a folyamatos akkus navigációra. Az előző telefonomnak is amoledes kijelzője volt (3400 mAh körüli akkuval) és az ugyanilyen körülmények között összesen bírt 3 óra navigációt, amivel már annál is bőven elégedett voltam.
-
Kutykurutty7
aktív tag
-
Kutykurutty7
aktív tag
Lassan 1 éve használom a telefont. Elégedett vagyok minden funkciójával. Egyedül a szélein lekerekített kijelzőt cserélném teljesen sík kijelzőre, ha tehetném.
Nemrég egy hosszabb úton voltam autóval és a 100%-ra feltöltött telefont lehúztam a töltőről és kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyit merül folyamatos navigációval (Waze). 550 km-t tettünk még meg autópályán a célig (ez az útnak csak egy része volt) és ezalatt 45%-ra merült a telefon. 2 SIM kártya van a készülékben és a fényerő autómatikus módban maradt. Úgy gondolom, hogy ezen is látszik, mennyire jó akkuidőket ki lehet hozni a telefonból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest