- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Atilla001 #2311 üzenetére
Én A70-ről váltottam mi note 10 lite-ra. Szerintem is kicsit jobb a samsung rendszere. Itt most nem egetrengető különbségekre kell gondolni csak talán picit optimalizáltabb a samsung (nem gyorsabb) . Viszont térerőben meg sokkal jobb a mi note 10 lite mint az A70-em (ég és föld a különbség a mi note 10 lite javára) és üzemidőben is jobb . Szóval valami ebben jobb valami abban. A miui kicsit variáltabb rendszer mint az oneui. Én szeretem mindkettőt de nem vagyunk egyformák.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
Atilla001 #2055 üzenetére
Ja és az amoled minősége szinte tök egyforma az a71-el! Kicsit máshogy van kalibrálva. Nekem egy picit jobban tetszik a mi note 10 lite amoledje mert a piros is és a fehér is szebb rajta. Alapból lehet normálon van úgy csúnya, állítsd át telítettre vagy automatikusra link
-
Imi1981
veterán
válasz
Atilla001 #2055 üzenetére
Nem színeződik a kijelző forgatásnál! Legalábbis nálam nem. Minimálisan sötétebb lesz éles szögből. Amúgy tudom miről beszélsz mert A70-em minimálisan színeződik oldalról nézve de szerintem ez nem zavaró. Messzebbről nézel rá nem fogod észrevenni. Az edge kijelző nekem sem a kedvencem de azért megszokható. Szerintem az A71 jobb mint a note 9 pro viszont a min note 10 lite jobb mint az A71 (inkább csak anyagminőségben).
-
Imi1981
veterán
válasz
Atilla001 #2029 üzenetére
Az A71 nem hajlított ahol képet jelenít meg csak utána a legszélén van 2.5 D lekerekítés. De az nem összehasonlítható az edge kijelzőkkel mint például a mi note 10 lite - nak is van. Nekem is jobban tetszik a sík kijelző. Az edge kijelző csak kikapcsolt állapotban szebb.
Az A71 is jó teló válaszd azt. Nekem összeségében a mi note 10 lite jobban tetszik de ha csak a kijelzőt nézem akkor A71 jobb a sík kijelző miatt. -
válasz
Atilla001 #1887 üzenetére
Az edge panelnek alapból nem árt a folia , nincs oldalsó keret ami védené leejtéskor . A gg5 elvileg rugalmasabb, lágyabb ami eséskor jól jöhet , ennek az ára azonban a gyengébb karcállóság . Amúgy mindenkinek a saját szive joga eldönteni , hogy szükség van e kijelző védelemre a vagy sem .
-
válasz
Atilla001 #1844 üzenetére
A gg5-nél a rugalmasság oltárán a keménységet áldoztak fel , nem art valamilyen külső védelemről gondoskodni .
A kijelzo beegesre eddig nem volt panasz .Imi1981
Arra eddig nem találtam megoldást, nincs mindenütt automatikusan eltűnnö navigációs sáv a miui-ban. Pedig mintha regen ezt tudta volna .. A miui angol fórumon , talán van megoldás a navi sav vekonyitasra emlékeim szerint , twrp alól telepített zippel lehet összehozni , miui 11 alatt működött. -
Imi1981
veterán
válasz
Atilla001 #1835 üzenetére
Színeződő tükröződő kijelző? Ezt nem igazán értem. Ha a lekerekített kijelző szélére gondolsz ott van fénytörés mint minden ilyen kijelzőn. De maga a kijelző nem színeződő ! Nagyon szép kijelzője van és mint írtam fentebb szerintem szebb kijelzője van mint az A71-nek. Szebbek a színek (mindkettő élénk módban) és a fehér is természeteseb mint A71-en.Mióta megvan a teló még sosem volt gondom a közelégérzékelővel..
Jobb telefont akarsz akkor bizony több pénz kell hozzá . Kategóriákon belül nincs sok különbség a telefonok között. -
válasz
Atilla001 #1835 üzenetére
A közelség érzékelő nem mindenkinél működik rosszul , vagy kótyagosan a többségünknél szerintem semmi gond sincs vele, az edge panel széleinel való árnyalat különbség technológiából fakad, máshogy ,másképp hagyja el a fény ,hátul nem lóg ki a kamera quartett max egy rajzlap vastagságnyit . A négy kamera felhasználói szokás függő , az alapvéleményem , hogy valahol csak mókus vakitásra jó(igaz ez az összes gyártóra, a nokia 808,lumia 1020 egy kamerával is maradandót alkotott) de más a trend. Az árakkal nem lehet mit kezdeni , anno a mix 2-öt olcsóbban vettem mint amibe mostanában egy középkategóriás telefon kerül. Hála a gyártóknak és az egyre erősebb jmf-nak . A poco x3 nfc megérdemli a figyelmet , kamerában talán egy kicsit gyengébb , plasztik ház ami nem feltétlenül hátrány, ips sík kijelző, oldalra költöztetett ujjlenyomat olvasó na és persze remek ár.
-
Imi1981
veterán
válasz
Atilla001 #1833 üzenetére
Az ívelt kijelző engem is zavart egy ideig de már megszoktam. Szerintem nagyon jó kis teló ez. Az A71 szoftverben lehet picit jobb (oneui) egyszerűbb, a miui-t aki nem ismeri szokni kell . Én szeretem a miui-t úgyhogy nálam ez nem volt gond de sokan nem szeretik.
Miért ment el a kedved a mi note 10 lite - tól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest