- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
dragonfx #2402 üzenetére
Uv ragasztós üvegfólia van rá ami jó. Többi nem valami jó. Én mocolo márkájú uv ragasztós üvegfóliát használok ami szerintem jó minőségű és ujjlenyomat taszító ( tényleg kevésbé maszatolódik) . Védeni szerintem tuti véd, én legalábbis úgy érzem és elég erősnek látszik . Amúgy ami még szintén tapad a hajlított részre az a hydrogel fóliák. Az nem véd annyira de arra jó, hogy ne karcolódjon a kijelző.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
dragonfx #2398 üzenetére
Drágább egy pár ezressel, számomra zavaró a hajlítás a kijelzőn, és szerintem nagyon nehéz. Ha elejted, fixen törni fog a note 10 lite, szerintem. Megtapiztam nem egyszer a MM-ban, bitang jól nézett ki, de ezek a fentebb felsorolt tények eltántorítottak. Ja, és az 5G miatt időtállóbb is lesz, egy későbbi eladás során a MI 10 Lite.
-
Atilla001
senior tag
válasz
dragonfx #2077 üzenetére
Poco ról én nem beszéltem, szerintem nincs még itt hivatalosan. De az a teló nekem tök összedobott vakítás. Amúgy semmi extra.
De, nagy a telefon. Sőt. Ami nekem jó méret az az A41 lenne. Nemtóm hány col.
A 6.67 és 6.47" nem sokkal kisebb, de mégis. Asszem abba beletörődnék. Én nagyon keveset használok telefont. De ha kell legyen gyors. Nem is értem mit lehet órákig csinálni egy telefonnal.. persze akinek nincs más amivel az időt elüthetné.. A jelenlegi Lenovo Vibe Shot telefonom tökéletes (lenne) de 6.01 Andó van rajta és szándékosan be van lassítva már.. több App fel sem megy rá. Note 10 lite hajlítása és az amoled nyűgjei miatt mondtam le róla. Inkább egy jó sík IPS. A hajlításnál twitch vagy videó esetén forgatni kell a telefont, ha pont nem látod a fontos infót.. és igen a védőfólia miatt is érdekes. De az AoD nagyon jó lenne. Még a kameraszigeten is gondolkodtam és tegnap ahogy kezembe vettem a Lenovot és fotóztam belelógott az ujjam a képbe. Akkor döbbentem rá hogy mégis csak jobb nekem ha a kamerák középen vannak.2 hónapja vadászok új telóra és mindig jön valami.. jó hogy nem fellángolásból vettem.. és lehet nem is fogok. Xiaomi ontja a mobilokat, mire kinézel egyet, jön még egy variáns és lenyomja a régi árait..
-
Imi1981
veterán
válasz
dragonfx #2076 üzenetére
Nem játszom így erre nem tudok válaszolni. Azért ne úgy képzeld el, hogy nem látod a szélén a szöveget a hajlítás miatt 😄 . Kicsit sötétebb a hajlított résztől a széle felé. Amúgy én össze tudom hasonlítani egy Samsung s10 plus - al mert asszonynak az van és annak jóval kisebb a hajlított része ami már nem igazán zavaró. Van egy A70-em is és azért az egyes kijelző azt kell mondjam, hogy egyszerűen jobb bármit csinálsz! De az S10 plus hajlítása már nem vészes viszont a mi note 10 lite hajlítása kicsit sok. De őszintén akkor sem cserélném le A71-re! Samsungok általában sokkal gyengébbek térerőben és ezt az A70-ről váltás után mondom! Ég és föld a különbség térerőben és 4g-3g-2g váltásban is! A samsung A70 még 2g-n tartotta a mi note 10 lite már rég erős térerejű 4g-re váltott! Szóval a kijelző egy dolog de nem csak abból áll a telefon. Amúgy gyönyörű a kijelzője csak kicsit belerondít a hajlítás. Ezt vagy meg tudod szokni vagy nem. Én már megbarátkoztam vele. A szoftverben meg mindegyik modellnél fogsz hibát találni csak mindegyiknél más.
-
Imi1981
veterán
válasz
dragonfx #2027 üzenetére
Csak a hajlított kijelzőre tudok reagálni. Engem eleinte nagyon zavart de már nagyjából megszoktam. Viszont ha kézbe veszem az előző telefonomon (Samsung A70) akkor az van bennem, hogy egyszerűen jobb olvasni/videót nézni stb sík kijelzőn. Jobban látod a szélét és ugye egyenletes a fényerő az egész kijelző felületén a sík kijelzőn, a hajlítotton ott a fénytörés a hajlításnál. Például mikor a szöveg kiér a kijelző széléig, akkor ugye ott a fénytörés miatt kicsit sötétebb és bizony zavaró. Ez főleg világos felületeken feltűnő. Amúgy nagyon szép a kijelzője (telített beállításon) úgyhogy arra nincs panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest