Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Ha miflash-sel rátolsz olyan romot, ami gyárilag rajta volt, akkor ott beállítható, hogy visszazárja-e BL-t. (Clean all and Lock). Előfordulhat, hogy így sem zárja vissza, akkor Fastboot módban kiadott fastboot oem lock paranccsal újra zárható a BL
Viszont annak utána kellene olvasni, hogy ez ténylegesen megtehető-e, mert a mix2s-nél volt olyan modellkódú, ahol ebből bootloop lett. Illetve arra is figyelni kell, hogy a rajta lévő romnál a rollback protection nincs-e aktiválva, mert akkor csak nagyobb verzió számú rom tehető csak rá.
Ilyenkor nem szabad a mi fiókból kijelentkezni, amíg sikeresen le nem zárul a zárás, mert ha bootloopba kerülne, akkor így ismét nyitható a BL. -
sharp4
őstag
Feloldásnál ez a billentyűzet nem tetszik. Miért nem lehet egy sima numerikus billenytűzetet berakni.
Az első beállítást háromszor csináltam végig egymás után. Megy vissza a 11, majd ha lesz stable, akkor felrakom azt.
Fényképet nem tudtam készíteni, mivel azt írta ki, hogy SD kártyát használjak. -
TpS
őstag
Ezért mész vissza a korábbi romra? Régen csináltam, de úgy emlékszem a dev-nél egy clean install-lal lehet visszatenni. Régebben dirty-vel is tettem vissza, működött is, de valszeg már nem érdemes. Az eu rom oldalán azt írják, hogy a telefonon az antirollback protection nincs aktiválva, meg nyitott bl esetén sincs gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest