- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2158 üzenetére
Melyiknél? Mert a 12-esből csak ez a kínai van (félig angol), de még google play sincs benne; viszont ha a kínaiul írt szöveget bele tudod olvasni a mikrofonba, akkor utána hanggal tudod ébreszteni.
-
kerobi
senior tag
válasz
Victoryus94 #2142 üzenetére
Az 5G-t nem a lakosság megsegitésére találták ki, hanem a kémszervezetek munkájára. Nagyobb adatmennyiség egységnyi idő alatt. Jobb felbontás, jobb hangminőség küldése. A káros hatása nem érdekli őket, sőt 4 milliárd emberrel lesz kevesebb rövidesen. Ez csak 1 trükk a sok közül.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Victoryus94 #2142 üzenetére
Sajnos alatta élünk,itt a harmadikon !
[kép]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Victoryus94 #2135 üzenetére
1. daganatos megbetegedések megemelkedett valószínűsége 2. depresszió megnövekedett kockázata 3. álmatlanság, kimerültség, ingerlékenység 4. termékenység csökkenése, 5. spermiumok károsodása 6. megváltozott agyi fejlődés hormonális zavarok 7. fejfájás, szédülés, figyelmi és 8.koncentrációs zavarok stb....stb...
pl [link]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Victoryus94 #2108 üzenetére
Biztosan kell Nekünk az "5G" ?
-
Highground
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2106 üzenetére
Ne vegyél túlzottan megbízható forrásnak, mert én is csak holnap veszem meg!
De amiket én néztem teszteket, azok alapján a legtöbb esetben nem nagyon lehet kiszúrni különbséget. Sok összehasonlító videó vagy topik nincs róla... Alig találni. Egy helyen találtam olyan verdiktet, ahol a Pro-t egy kicsit jobbnak találták kamerában. De itt sem sokkal.
Én sem tudtam még eldönteni amúgyHolnap délelőtt a helyszínen döntök szerintem... bár kicsit hajlok a Pro-ra mert hosszú távra tervezek vele. (min. 1,5-2 év) és a több hely és kicsit több ram azért jobb. Valamint elméletileg a gpu órajelben is jobb 75mHz-el
Ezt csak most tudtam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest