- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wande.rer
lelkes újonc
válasz
Highground #2024 üzenetére
Az iment, eggyel feljebb valaszoltam erre, csak valamiert rossz hsz-ra sikerult, bocsi.
-
Drenadar
veterán
válasz
Highground #2552 üzenetére
ez hülyeség, én a GB-től vettem a telót, és sima usb kábelt adtak amivel megy az adat továbbítás is
de amúgy tényleg egyszerűbb és gyorsabb wifin csinálni a gyári filekezelővel egy ftp szervert, és máris minden működik. -
törölt tag
válasz
A hozzáadott kábellel megy rendben; viszont 2020-ban is szükség lehet driverekre.
-
Digger
senior tag
válasz
Van dedikált Synology NAS is, telistele fotókkal, filmekkel, zenékkel!
A kamaszkölköknek sokmindent meg kellett tanulni, ha friss zenéket és filmeket akarnak a telefonjukra! -
Digger
senior tag
válasz
Highground #2545 üzenetére
Én nem szeretek vezetékkel pöcs@lni, mindent AC-s Wi-Fi-vel másolok!
Jobbfajta Asus routerem van, rádugva a 3.0-ás USB-re egy 2.5"-os 1T-s HDD. A Samba megosztást minden itthoni eszköz tudja írni/olvasni. Az Android és Windowsos gépeken is Total Commandert használok a másolásra. Vezetékkel biztosan gyorsabb lenne PC-re másolni, de így is elfogadható a sebesség!
Ha engedélyezem a router WAN felőli elérését, akkor mobilnettel bárhonnan elérem a cuccost VPN-en keresztül! Ehhez az Asus routerekhez alapból járó DDNS-t használom, mert a Digi volt kedves levenni A NAT-olást!
Évek óta nagyon stabilan működik! -
azozo
senior tag
válasz
Highground #2548 üzenetére
Én is megjartam mert a hozzá adott kábellel nem ment csak egy másik ami adatkábel
-
TpS
őstag
válasz
Highground #2545 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Highground #2297 üzenetére
Állítsd be 2 percre, nálam annyin van minden erintős eszköz.
Always on display funkció...-> alvó üzemmód. Amúgy amit keresel ebben nincs. -
Victoryus94
őstag
válasz
Highground #2107 üzenetére
Köszi.
A benchmark teszteket elnézve -ha igaz is hogy erősebb a GPU, nem érződik semmit.
A kamera tesztet köszönöm, engem abban erősített meg, hogy a Pro-t csak akkor érdemes venni, ha kell a plusz háttértár (mivel nem bővíthető)- RAM-ból pedig elvagyok a 4GB-vel most is, nem tudom, milyen felhasználás mellett érződik a 6vs8 közötti különbség (persze lehet hogy 2 év múlva máshogy gondolnám, de 2-2,5 év múlva egyébként is új 5G-s mobil után fogok nézni, amiben persze mégjobb lesz a kamera is). -
válasz
Highground #2017 üzenetére
Type-c adapterrel lehet vezetékes fülest használni a P30 Proval, vagy bluetooth füles.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Highground #2033 üzenetére
Mindenképpen !
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Highground #2026 üzenetére
Én itt vettem
[link]
valamivel olcsóbb talán, és 3 év gari. -
novinyul
veterán
válasz
Highground #2024 üzenetére
Küldök át neked videót
-
novinyul
veterán
válasz
Highground #2022 üzenetére
Nem tudom milyen akadás lehet, de én a Hans Zimmer koncerten jó pár videót csináltam(én mondjuk 1080p-be veszem fel a videókat) De mind a kép mind a hang k.rva jó lett.
-
énvagyokaz^^
tag
válasz
Highground #2020 üzenetére
Ha esetleg Debrecen környékén laksz, valahol össze lehet futni, az enyémet megnyomkodhatod.
Én is sokáig nézegettem a P30 prot is, de az akksi is meg sokminden igazából ami erre döntötte a mérleget... Havernak van P30 pro és egyáltalán nem érzem úgy hogy az kellett volna.
Nálam csak pár napja van de én nagyon szeretem, kijelző nagyon szép, semmit nem fagy nem akad nem lassul, kamera is megy hiba nélkül, akksi az hozza az elvárt szintet, elkepeszto üzemidőt tol, ha gondolod Debrecen környékén meglesheted -
vadászcsiga
félisten
válasz
Highground #2017 üzenetére
Itt van Fcby kollégáról egy p30pro összehasonlítás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy ruhás topik
- Once Human
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest