- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
#56573440 #207 üzenetére
Én már vagy 3-4 hónapja használom a MI6-on az akkor rátette xiaomi.eu-s romot, és "nem kell hozzányúlni" Nem teszek rá frissítést, mert minek. Ha majd nagyon úgy érzem. De szerintem a felhasználók nagy százaléka arra vágyik, hogy ne kelljen a telóját piszkálni, bár ők kisebb számban vannak itt a fórumon. Ahogy látom, egyre elterjedtebb az a szokás, hogy egy-egy aktív "telefonbetyár" segít több ismerősének Kínából beszerezni egy jól használható telefont, rárak egy stabilan működő romot, és örül, ha utána nem zárhatják, hogy ez nem megy, az nem megy. Mire az Android fő verziói odáig, hogy muszály legyen frissíteni, addigra le kell úgyis cserélni magát a telót.
-
válasz
#56573440 #207 üzenetére
Ameddig ilyen amatőrséggel küszködnek(nem tudom mashogy hívni ezt a rom mizériát)addig szerintem nincs keresnivalójuk a nemzetközi piacon.Mondjuk nem tudom más márkáknál hogy működik de ha veszel egy huaweit(azért őket mert ők is a semmiből feltőrt kínai cég)akkor azon olyan rom van ami azonnal használható az országodban kompromisszumok nélkül mint bármelyik másik világcég terméke.Az aktuális EMUI amivel semmit nem kell variálni csak használni.Időnként jön rá frissítés és kész.Hagyják meg a lehetőséget azoknak akik szeretnek romot cserélgetni,kísérletezgetni a heti dev romokkal(mert sokan ezt szeretik a márkában)de ne legyen már feltétele a normális használatnak,hogy az ember fel tudjon rakni egy romot amiben megtalálható a saját nyelve és kompatibilis a google áruházzal meg ilyenek.Így a büdös életben nem fognak ténylegesen kilépni a nemzetközi piacra.Meg az is milyen már hogy china stable romon nougat rendszer van de global stablén meg csak 6.0.1?Ez milyen komolytalan már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest