- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
malomszék
csendes tag
-
TpS
őstag
válasz
malomszék #2326 üzenetére
Másnak is voltak a feltöltéssel gondja, mondjuk én pc-ről firefox-szal próbáltam, nem telefonról. Töltsd fel ide, majd a kapott linkkel már ide is be tudod képként linkelni.
-
TpS
őstag
válasz
malomszék #2221 üzenetére
A swiftkey-t használom már piszok régóta. Még nem volt ingyenes, amikor megvettem. A swipe dolgot nem használom benne, mert az nem kedvelem, de nagyon jónak tartom. Kedvelem, hogy megjegyzi, hogy milyen szócsoportokat használok, így egy sms néha megvan pár billentyű leütésből.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #2171 üzenetére
Üdv a klubban
Igen ahogy írták a srácok mokolt rom is lehet rajta.
Olvasd el a nyitóösszefoglaltót és tedd fel a global devet az a legegyszerübb de ha az infóim nem hianyosak, a legfrisebb global stabléban is van már magyar.Íld le nekünk a settingsben lévő verziószámot abból minden kiderül.
Köszi a szállítási infót, akkor aliról gyorspostával már 2 eladó árulja vámmentesen
Valami van:
Status: Rebuilding roms...
DOWNLOAD WEEKLY
-
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #2031 üzenetére
Első áldozatok között voltam. Akkor ez a tok is szóbakerült, csak nagyon bumszli.
Ha arra vetemednék hogy armor tokot rendeljek, akkor [lovemei]Elöl is tempered glass van gyárilag, ha felteszel egy üveget +ezt és pont a kijelzőre esik talán megvéd.
Céges tablet nálunk műszakos melót végez, griffin survivor. Nem túl olcsó, egy samsung s2 8" van benne, párszor leejtettem, sőt volt hogy a lépcsö tetejéről végigbukdácsolt és nem lett baja. Azt viszont maxra nem lehet kapni. -
Milestone2
nagyúr
válasz
malomszék #1982 üzenetére
A 2/16 és a 3/32 az a "hydrogen" (sima), a 3/64 és a 4/128 az a "helium" (prime)
Máááááás....és még mindig nincs vége a "Custom hétvégének"
Egy minimalizált AOSP minimálszolgáltatásokkal. Itt aztán tényleg rád van bízva minden, mert Böngésző, meg Explorer sincs benne, így a készítője azt javasolja, hogy egy lépésben installáljuk TWRP-ből a ROM-ot, majd a GAPPS-t végül a SU-t, s ezután reboot...és a Setup után magadnak olyan fájlkezelőt és olyan böngészőt töltesz le a Playről, amilyet akarsz.
AOSP (Hydrogen&Helium) ROM LETÖLTŐ LINK
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #1908 üzenetére
DHL-es verzióval nincs. Kina-Anglia, szétbontják a pakkot, és Anglia-MO. Mivel úgy néz ki mintha EU-n belül adnák fel így nincs rajta vám.
Shipping method az eladó döntése az vagy PostNL vagy Svéd posta.
Azért írtam hogy 99% mert holnaptol lesz az erósítés a vámlsoknál a 11.11 miatt és sajna megfogják.
Telefonra tabletre amúgy is kifinomult az érzékük én bármikor rendeltem az összeset megfogták.
Alin 500+ a rendelésem A4-es vagyok, van tapasztalatom. Persze nem azt mondom hogy nem csusszanhat át, de ha nem a DHL-es verzióval kéred készülj a sarcra. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #1897 üzenetére
A helyedben nem tőlük rendelnék, tuti megfogják a vámon, ilyenkor extra durván ellenőriznek. Ha megrendeled innen: [TOP-ONE] és DHL-el kéred a szállítást nem lesz áfa vám stb.. és ideér 10 nap alatt max. Így csak egy 10-est dobsz rá, viszont ha megfogják a másikat ami lassú és és 99%-ban elkapják akkor 20-at.
-
törölt tag
válasz
malomszék #425 üzenetére
Meg tudod, ha megfelelő helyen veszed. Az itteni hardveraprós hirdetők már kifejezetten ezzel hirdetik. Én is a hirdetésekben találkoztam az infóval.
(#426) FreedomHUN: Ezen az oldalon mindig elég frissen látszik, hogy mi hol tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest