- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Egy régi plazma tv-t kellene felokosítani, hogy hálózatról elérjen egy Qnap Nas-t, képek, filmek, zene lejátszáshoz.
Xiaomi Mi Box S-t ajánlották, de a TV 15 éves, nincs rajta HDMI port (scart, A/V, component).
Van olyan átalakító, amivel biztosan működne a Mi Box ezzel a régi TV-vel?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
közben egy másik fórumban a hdmi to component átalakítót ajánlották, hogy azzal lehetne a legtöbbet kihozni, így ezt fogom keresni.
A MI box-ra visszatérve, egy Kodi telepítéssel, hálózat beállítással el is tudnám vele érni a Nas-en tárolt tartalmakat?
Mennyire ördöngösség ez, egyszerű beállítani?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
korábban már írtam, hogy egy régebbi plazmára menne a Mi Box S, de itthon sajnos nem találok HDMI --> Component átalakítót, csak Amazon.de-n.
Ezekkel rendben működne szerintetek? A felbontás miatt aggódok egyedül, de ezért néztem scaleres típusokat.
https://www.amazon.de/dp/B00T75W692/ref=emc_b_5_tAurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Steve1207 #5661 üzenetére
igen, ahogy korábban beszéltük, nézem őket... de a bőség zavarában nehéz dönteni.
illetve hülyeséget írtam, composite nincs is rajta, azt még tovább kellene alakítani scartra, ami nem nagy ügy, 3-4 ilyen átalakító kallódik valahol itthon, de gondolom a képminőségre ezt se lesz pozitív hatással, viszont lehet mégis ezzel lesz a próba.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest