- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
AXisBOLD #5647 üzenetére
Minőségben a component lenne a jobb a felsoroltak közül, ha nincs hdmi, amit az elejében is néztél (amúgy van component csati a tv-n?)
A másik sima "olcsóbb" lehetőség meg a composit vagy scart ugye, az minőségben azért visszalépés, viszont könnyebben beszerezhető csatlakozók, lehet variálni is, nálunk van még otthoni a régi időkből sok ilyen átalakító, így szerintem beszerezhető könnyebben vagy másnál is akadhat otthon.
De pl olyan átalakítók is vannak, hogy hdmi-dsub, ha csak a kép kell és akkor egy jack-kel meg az audiót kötöd össze (dsub, régi vga csatlakozó is van némely tévén). Szóval ez a vonal eléggé variálható analóg jeleknél, lehet össze vissza alakítgatni is, de minőségben közelében nem lesz.Az viszont biztos, hogy én nem nagyon költenék ilyenekre. Ezek a hülye kábelek nem gondoltam amúgy, hogy ennyire drágák manapság. Ha csak 1-2 nem válik be már elköltött az ember egy valag pénzt, a box-szal együtt meg már ott vagy, hogy 40k cirka kiesett a zsebből. Azért már lazán kapni 5 éves korrekt tévéket is.
Nincs egy tévé típusszámod amúgy? Én nem hiszem el, hogy nincs egy digitális csati akár egy 20 éves tévén is manapság. Ha nincs hdmi legalább egy kezdeti dvi? Annyira elképzelhetetlennek tartom.
-
Steve1207
veterán
válasz
AXisBOLD #5645 üzenetére
TV felokosítására azért én nem költenék majd 40k-t, ideiglenesen egy 500 ft-os sima rca-val összekötném, aztán kész.
Ali-n 3e körül vannak component átalakítók, tuti kivárnám, ha nagyon kellene, mint 15e-et fizetni egy eléggé halott technikáért, amit máshoz az életben nem használok és így is kérdéses, hogy jól működik-e majd, mert van panasz is mindenhol.
-
tghwinner
csendes tag
válasz
AXisBOLD #5622 üzenetére
Egy HDMI2AV-t várok, rendeltem egyet, CRT TV-n használom a Mi Box-ot. Ha lesz tapasztalatom róla, beszámolok vele. Jelenleg a HDMI kimenetet átkonvertálom passzív VGA átalakítóval, majd egy VGA-SCART átalakítóval kötöttem a TV-re. Annyi a hátránya, hogy 720p ugrál a kép, 1080p-n szét van nyújtva, csak a képernyő teteje látszik. A 480p-s megjelenítést ritkán ajánlja fel, ezért ki se kapcsolom az eszközt. Remélem, a HDMI2AV nem okoz majd ekkora problémát a felbontás állításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged