- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Erre a mediaboxra hogyan lehet RTL+-t csiholni?
-
onetwo
tag
válasz
#88470784 #5076 üzenetére
Igen, nagyon jó dolognak találtam a cec-t, számomra ez új (bár azt, hogy miután kikapcsoltam a tv-t, ne kapcsolja ki a MIBOX-ot, azt még nem sikerült elérni... ugyanis a tv nem kapcsolja vissza). Fejlesztői módban bekapcsoltam azt, hogy soha ne kapcsoljon ki de a hibát már magára az IPTV alkalmazásra szűkítettem. Korábban sem tapasztaltam lassulás se a netflix-el sem pedig az HBO Go-val de az IPTV (ami nálam fő szempont most jelenleg) ha 1-2 órán át nézem, belassul és nem lehet csatornát váltani... gondolkodik, szívja a fogát.
Nincs valami alternativa erre az IPTV-re, ami működése/kezelése azonos a szokványos alkalmazásnál? -
onetwo
tag
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Múlt héten sikerül egy MiBox S készüléket beszereznem. Minden f@sza, minden jó...
DE! Feltettem az Google play-be található iptv alkalmazást, ahol sikerült is tv-t nézni, epg-t is sikerült hozzá beizzítani! Kényelmes is, mert a táviránytó le/fel gombjával csatornát váltok... tehát mintha egy set-top-box lenne. Viszont, egy idő után (ez változó) belassul az egész. A csatornaváltás nehézkes/gondolkozós, van mikor teljesen elsötétül a képernyő... nem reagál a távirányítóra, az epg is egy másik csatornán ragad meg. Kényszerleállítással kilövöm és utána ismét jó egy darabig. Van szerintetek erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest