- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yocee
aktív tag
válasz
lolchief70 #9631 üzenetére
Az AFR re gondolsz? Tudtommal Android alatt nincs AFR, ezért jobb a Coreelec. de este kipróbálom.
-
Yocee
aktív tag
Vagy olyan régi tv-k, hogy nem tudja a HDCP másolásvédelmet, és a Mi box letilt.
-
Yocee
aktív tag
Eac3 ban tárolt Atmos hangot lejátszik az új Mi box. Akinek ez is elég, az keressen ilyen tartalmakat. Ugyanitt megoldást keresek Truehd 7.1 hang Eac3 5.1 é alakítással, atmos flag megtartással.
-
Yocee
aktív tag
válasz
<Adamsky> #9577 üzenetére
Mind megy. Mindegyik program szépen működik. Plex a plex szerverrel, Kodit smb/nfs-el, vlc smb vel.
És a hdmi cec is, tehát tv taviranyítóval is megy.
Próbáltam minden hangkimenet kombinációt. Dugtam a házimozi erősítőbe, hogy ő vegye le a hangot, és csak a kép menjen tovább, és dugtam a tvbe is, hogy arc vel menjen az erősítőbe a hang. (Tv Philips pus7503, avr Marantz sr8015)Külföldi fórumok tanúsága szerint sem megy, csak stream alatt a hd hang. A mindenre jó cucc még mindig az nvidia shield. De egy 2016-os cuccért nem adok 50+e forintot
-
Yocee
aktív tag
Kodi, plex, vlc mind működik Nasról. DD5.1 hangig minden megy. TRUEHD, Atmos nem megy csak Netflix, meg a többi stream szolgáltatás alatt.
Pár éve vettem egy Minix u9h-t. Azon a Netflix streaming nem megy, minden más igen. Most tarthatom meg mindkettőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest