- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Fenyi Leopol #8109 üzenetére
Akkor valami más probléma. Távolítsd el és telepítsd újra hátha jó lesz. Gyári youtube jó?
A smartyoutube-ból csak a béta jó! Azt telepítsd! -
Imi1981
veterán
válasz
Fenyi Leopol #8107 üzenetére
Lejátszás közben villog vagy lejátszás indításkor az elején egyet? Ha az utóbbi akkor a smartyoutube beállításokban keresd meg az auto frame rate (AFR) és kapcsold ki.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Fenyi Leopol #4893 üzenetére
Nálam csak akkor kattogott, ha altattam. Hagytam bekapcsolva, főoldalon, úgy nincs hangja. (szintén külön hangszóróra jack-kel kivezetett hangszóróval használom).
(bocs, azbest kommentjét nem láttam, félig meg volt írva a komment és mire befejeztem eltelt fél óra)
-
azbest
félisten
válasz
Fenyi Leopol #4893 üzenetére
Mások azt írják, hogy akkor kattog az analóg hang, ha alvásba tették a boxot. Ezért mondom, hogy ne kapcsold ki (ami amúgy is csak alvás). A monitort kapcsold ki, a boxot hagyd békén.
Ha magától is elmenne alvásba, akkor esetleg a beállításoknál vagy a fejlesztői módot aktiválva annak beállításainál van olyan, hogy maradjon ébren ha hálózati áram alatt van (ennek persze telefon képernyője kapcsán van amúgy szerepe, tévénél nem sok ).
-
Luissimo
veterán
válasz
Fenyi Leopol #4891 üzenetére
Nincs.
Megoldás,, a box felébred éjjeli álmábol, mert nem kikapcsolt, hanem sleep modban pihen.
Távirányithato konnektorral áramtalanitod és amikor nézni akarod, akkor azzal kapcsolod be.Én igy használom, semmi rendellenes viselkedése nincs.
-
azbest
félisten
válasz
Fenyi Leopol #4891 üzenetére
nem igazán. Egyébként pedig hagyd bekapcsolva. A tévét kapcsold le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged