Új hozzászólás Aktív témák
-
k.daniel91
tag
Sziasztok!
az új update óta se VLC se KODI nem látja a külső HDD-t. Másnál is megvan ez a jelenség? NTFD - 750GB HDD, a TV látja USB-n keresztül a Mi Box ezen két alkalmazása nem. -
k.daniel91
tag
válasz
donjohnson #1586 üzenetére
nem kínai verziósom van vagy nagyon jól koppintottak.
AZ USA-i verziót azért mondtam, mert ott volt pár HDCP hibás készülék.
-
k.daniel91
tag
.. hazaérek és kipróbálom a monitoromon, annyira alapvető lett volna, persze hogy nem jutott eszembe..csak bosszankodtam, hogy nem hiszem el, megvettem és nem megy a NETFLIX..pedig tök jó kütyü lenne.
Azért remélem, hogy a monitoron se fog menni, mert akkor bepróbálkozok az EU STOCK-os verzióval..simán lehet, hogy kifogtam egy US példányt. -
k.daniel91
tag
sikerült kipróbálni egy másik box-ot, igaz nem az én tv-en, viszont ott tökéletes ment a netflix, de nem is onnan rendelte mint én (én bangood international vs, ő pedig gb global). Lehet kipróbálom az eustock-os verziót..most jó áron van.
A tv-m szerintem azért nem lehet, mert chromcast-ot próbáltam és azt szépen vitte és elvileg az is ugyanezekkel a tanúsítványokkal van ellátva. Plusz azért annyira nem olyan régi, 4 éves modell.DRM infóval ezt szedtem ki:
Google Widevine Moular DRM Supported, de ha lenyítom akkor:
HDCP Levelnprotected és MAX HDCP Level Supported: Unprotected
Marlin DRM és Adobe Primetime Drm, Verimatrix: ezek mind Not Supported -
-
k.daniel91
tag
Szia,
-első verzió valószínűleg nem áll fent, mert Kínából jött Bangood-on keresztül
-TV-s verzió nem állhat fent mert kaptam kölcsönbe egy Chromecastot és ott mindegyik port megy, ennél viszont egyik sem
-kábel megint csak nem lehet gond, mert eredeti kábelével próbáltam és próbáltam más kábelével is (pl. PS4..ott megy a netflix)
-nougatra nem frissítettem, ahogy olvastam nem is jött ki a végleges, majd egyszer talán 8.0 lesz ráKöszönöm a segítséget, szerintem veszek egy Chromecastot vagy Kindle Tv-t.
-
k.daniel91
tag
Sajnos nem tegnap óta kezdődött. DRM unprotected. Az rendben van hogy az úgy nem jó, de, hogy miért lehet ez..ezer egy fajta magyarázatot láttam angol fórumokon, volt hogy azt írták hogy nem eredeti a Mi Box-om, van aki Android frissítésre fogta..volt aki HDMI kábelt cserélt és megoldotta
Ezek szerint másnak nincs Netflix előfizetése Mi Box tulajok közt vagy csak nálam fordul ez elő? -
k.daniel91
tag
Sziasztok!
van egy kis gondom, amit nem teljesen értek, esetleg másnak is előfordult valami megoldás rá ami működik is? Természetesen youtube-on ezer fajta megoldást mutattak, ki be léptek a menükből, DRM infót magyaráztak, hogy unprotected stb..de nagyon előrébb nem járok vele.
Van egy Xiaomi Mi Box Amlogic S905X International TV Box-om amin szépen fut a KODI, Youtube stb..viszont magyar előfizetéses Netflix videó indítás után: We're having trouble playing this title right now. Please try again later or select a different title (tvq-pm-100 5.2.5)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest