- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Eleve azzal vagyok belépve, hisz amikor bekapcsoltam először a gépet, akkor kérte, hogy jelentkezzek be. Youtube esetén, szépen hozza is a korábban megtekintett, vagy kedvelt videókat és ajánlatokat is azok szerint hozza be. De play áruházat indítva, csak azokat az appokat látom, amiket ő kitesz a kezdő képernyőre. Ha haza érek munkából, akkor nég foglakozom a dologgal, meg úgy egész hétvégén próbálom majd kiismerni a készüléket. Csak fura ez a dolog kissé.
Meg ugye a hdmi hang dolog is. Mi.dennek van hangja, ha elindítom, mp4 videónak, asphalt 8-nak ( ez kint volt az ajánlottak közt,igy fel tudtam tenni ), youtubenak. De mkvnek nincs. Lehet spdif-en van annak is, de most ahhoz vegyek külön optikai kábelt?... -
azbest
félisten
-
gyugyo79
addikt
Próbáltad már a gyári adatok vissza állítását? (A tárhely és vissza állításnál van)
Meg a Cast update is törölhető a rendszer alkalmazásoknál ott van a Google cast receiver -> uninstal update
Innen meg szedd le a 1.26.93139 -et és rakd fel azt, igaz itt van fent 1.27.96538 ami neked is van de lehet az nem jó (és ha az nem jó örülök, hogy mi nem kaptuk meg). -
azbest
félisten
ha a pécé böngészőben azzal a google fiókkal vagy belépve, amivel a mi boxot is használod és rákattintassz erre a linkre
https://play.google.com/apps/testing/com.google.android.apps.mediashellAkkor mit látsz?
Ha nem ezt, akkor valaki már felregisztrálta a béta programra a boxodat:Egyébként emlékeim szerint ugyanez a link az ahol a már tesztelők is le tudnak íratkozni.
-
azbest
félisten
a legyegyszerűbb, ha a beállításoknál, a tárhely és visszaállítás pontban csinálsz egy gyári visszaállítást. Persze így resetel mindent, újra be kell lépned, mint legelső indításko. Hátha az update kavart meg valamit. Attól a legfrisebb verzió marad, csak tiszta lappal.
(#641) Ketupa
az a tévé kódos küldést továbbra sem értem... legjobb tudomásom szerint vendég mód nincs a tévés cast appban. Bár, mivel nálad valamiért a béta verzió van most fenn, lehet az egy újdonsága.szerk
esetleg nézd meg azt is, hogy a home appból, a három vonalas menüben a képernyőtartalom megosztásánál előjön -e a mibox. Csak azért kérdem, mert most nálam is hülyül, és
JA és a főképernyőn csak max a cc-t mutatja a home app. Jobbra fenn van az eszközök közt a cc és a mibox is együtt: De az appokban a cast ikonra mindkettőt felknálja.
Nocsak, a cc2-re nekem is felkerült már újabb fw verzió. Akkor lehet tévére is jogos, ha kikerült, csak nálam még nem frissítette.
-
azbest
félisten
a stabil verzió Cast for Android TV — Firmware version 1.26.93139 a google szerint, tegnap néztem és ez van fenn az én miboxomon. (hacsak nem ma frissült)
Nem aktiváltál valahol preview programot, ami miatt a béta verziót is megkapod? A bétáknál előfordulhat, hogy valami nem megy. Bár azt hittem ez csak cc-re van, nem a tévére.
telefonról böngészőt max képernyőmegosztással enged. Az asztali chrome-ból lehet tab-ot castolni.
-
azbest
félisten
nézd meg a routereden, hogy nincs-e valami szepraráció beállítva a különböző wifijei közt és esetleg a lan közt is. Nem guest hálózatra léptetted-e fel az egyik eszközt. vagy az egyik 2.4-es a másik 5GHz-es és szeparálva van valami beállítással.
A miboxon nézd meg a beállítások első sor jobb szélén a névjegynél, legalulra görgetve, hogy naprakész-e a rendszer. 1304 a jelenlegi legfrissebb. Ha nem az, akkor frissítés.
Nézd meg a cast app verzióját, hogy friss -e. 1.26.93139 a mostani.
Ha nem az, akkor a play storeban nézni, hogy frissítések vannak-e.Lehet próbálkozni a cast app resetelésével is, a beállíátsok appok-on belül a második sorban van valahol, ott le lehet resetelni az adatait. Box újraindítás után play storeból frissítések telepítése és próba újra. Ha a play store beragadt volna, akkor azt resetelni az előbbi helyen és aztán reboot, újra belépés és próba újra....
(#634) xviktorx
lehet, hogy a tévé kapcsolja be CEC-cel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest