- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacalama
csendes tag
Szia!
Csináltam egy rendszer alaphelyzetbe állítást is. Nem segített, csak rengeteg időbe került amíg újra belaktam a rendszert. Eddig nem találtam semmilyen megoldást. A szervíz sem hallott még ilyen hibáról. Ráadásul 2 hete járt le a garim. Mire felküldöm frissítik, visszaküldik, annyiból vehetek egy újat is.
-
Akelaus
senior tag
-
azbest
félisten
Szerintem a sagemcom-ot próbáld először. Lehet, csak usb2-je van, de attól még elegendő lehet a sebessége. A mir3g usb3-as, de állítólag a 2.4-es wifijével összeveszik, ha usb3-as eszközt dugsz rá. A mi box esetén meg belső tárhely lenne, szerintem nem igazán praktikus arra letölteni és nem eltávolítható.
-
Degeczi
nagyúr
-
gemini
aktív tag
Eddig nagyon stabil volt. Mióta Oreo van rajta, azóta teljesen kiszámíthatatlan. A héten lett beüzemelve egy Mi Box S is, amiről korábban azt olvastam, hogy stabilabb, mint a mi box 3 8.0-val. Kíváncsi vagyok, tényleg így van-e, de ahhoz még várom az ethernet adaptert, mert wifin egyelőre használhatatlan filmnézésre nasról. Youtube, spotify megy rendesen, csak a nagyobb file-okkal nem tud rendesen megbirkózni.
-
mano42
aktív tag
Négy féle képpen lehet:
1. Rákeresel a telefonon és castolod a miboxra t.i. beépített chromecast van.
2. A távirányítóban beépített mikrofon van, a youtube appban meg egyszerűen bediktálod a videó címét.
3. Távirányítóval bepötyögöd a virtuális billenytyűzeten.
4. Összekötöd egy drótós bt-dongeles fizikai billenyűzettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged