- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Mi boxs Gen2 rendelkezik még optikai kimenettel? A réginek a jack csatlakozón belül volt, ahhoz megfelelő kábellel használtam. Az újhoz nem találtam a leírásban. Akinek van megnézné, hogy “világít-e " pirosan a jack csatlakozó?
Köszi a válaszokat. -
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
A Vodafon kivezeti a Horizon GO alkalmazást. Sajnos eddig nem találtam működő alternatívát Mibox S-re.
Böngészőket blokkolja telepített Vodafon Tv nem megbízható készülékre hivatkozik.
Tud valaki megoldást?
Nem hittem, hogy valaha visszasírom a UPC-t. -
lacalama
csendes tag
válasz
V.Stryker #5116 üzenetére
Üdv!
Igazad van. Tényleg gyenge lett a fissítés azért kel most több idő a tesztelésre, hogy ne legyen újra blama. A Xiaomi tv-in is ez a helyzet. Azok meg már más kategóriába tartoznak.
Azóta megjött a frissítés, kicsit sokáig tart amíg letölti, de nekem azóta döccenés nélkül megy. Érdemes telepíteni. -
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Mivel érintett vagyok a hangkereső és egér összeakadás problémában megpróbáltam egy bluetooth-os egeret beszerezni. Azzal minden rendesen működik. igaz az egér kezelése darabosabb lett. Itt van amit vettem. Biztosan vannak jobb példányok is.
Az igazi majd az lesz, ha javítják a hibát. A szerviznek már jeleztem, sikerült reprodukálni a hibát nekik is. Az azért már kínosabb, hogy a Xiaomi tvket is érinti a probléma pedig azok nem az olcsó kategóriába tartoznak. -
lacalama
csendes tag
válasz
alexy92 #5014 üzenetére
Szia!
Problémádra a megoldás a Raccon program beszerzése a számítógépre. Azzal a Play áruházból tudod letölteni az apk-t és hálózatról, vagy pendrájvról telepíteni. Az biztosan friss lesz. Hálózethoz a totalcomader + lan plugin ami név alapján oldja fel a kapcsolatot, ha nincs fix ipn a számítógép, akkor nem vacakol miatta. Biztos van más is, majd a többiek ajánlanak, nekem ez van.
-
lacalama
csendes tag
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy távirányítóra van egy vadi új. Elsőre azt hittem az ment tönkre.
-
lacalama
csendes tag
válasz
lacalama #4955 üzenetére
Sziasztok!
Ha jól gondolom, azoknak akiknek nem működik a hangkeresés, van valamilyen más beviteli eszközük, usb egér, billentyűzet.
Tv box táp csati kihúz, usb kütyü eltávolít, táp visszadug.
Újraindulás után működik a hangkereső. Én visszadugtam az egeremet és egyenlőre működik. Beletoltam legalább 8 órát, mire megtaláltam a megoldást. A neten eldugva találtam meg a leírást és működött. -
lacalama
csendes tag
Szia!
Csináltam egy rendszer alaphelyzetbe állítást is. Nem segített, csak rengeteg időbe került amíg újra belaktam a rendszert. Eddig nem találtam semmilyen megoldást. A szervíz sem hallott még ilyen hibáról. Ráadásul 2 hete járt le a garim. Mire felküldöm frissítik, visszaküldik, annyiból vehetek egy újat is.
-
lacalama
csendes tag
válasz
hedgehog #4945 üzenetére
Sziasztok!
A régebbi butább TV egy 2011 Samu volt, az nem tudott képernyő tükrözést (szerintem akkor még nem is volt kitalálva), akkor a Box megjelent eszközként. A mostani egy frissebb Samu ami már tudja a képernyő tükrözést és arra gyanakszom, hogy azért nem jelenik meg a box az eszközök között, mert a végső megjelenítő a TV, akkor meg minek egy közbenső láncszem. Leginkább csak kíváncsiságból firtatom a dolgot, még akkor is ha ezzel gyorsabban öregszem.
-
lacalama
csendes tag
válasz
Steve1207 #4922 üzenetére
Szia!
Köszönm!
Persze megcsináltam a chromecast újratelepítését. Az csak a youtube küldést állított helyre. A képernyő tükrözést sajnos nem.
A gyári beállítás még nem volt meg, csak a távirányító eltávolítása, újra párosítása. Másik appal telefonról működik a hangkeresés. -
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek. Van egy Xiaomi TV Box s-em. A távirányítómon meghalt a mikrofon gomb, pontosabban indítja a funkciót, csak nem érzékeli a hangot. Más telefonos alkalmazással működik a hangkeresés. Van valamilyen otthoni megoldás a tesztelésére?
A másik probléma, hogy nem tudom a telefon képernyőjét tükrözni, mert nem jelenik meg a listában a box. Ez is lehet a frissítés miatt? Vagy csak azért mert a TV "felülírja", mivel az a végső megjelenítő és felesleges lenne egy közbenső? Ha jól emlékszem a tv csere már hozta ezt a jelenséget, de nem biztos.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest