- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
- gyártói és veszélyes cuccokkal sok mindent nem tudsz csinálni, egyébként is, definiáld, hogy veszélyes... a kéretlen meg a ki nem szarja le kategória már elnézést... nem kell, nem nyitom meg
- ismeretlen forrásból stb... Ne telepíts ismeretlen forrásból, ott adott esetben egy vírusírtó se ment meg, de mi stick/box esetén - bár nekem szar a képzelőerőm - nem tudom mi szükség lehet rá
- webböngészés? nem arra van, nem is jó rá, meg különben is.Amúgy se a mobilomon, se a tabletemen nincs vírusírtó, de még az otthoni laptopon is csak win11-be beépített defendert - vagy minek hívják - használom... Az igazán veszélyes vackoktól úgysem véd meg egyik sem...
-
Sada1
csendes tag
A DRMinfo az Mi Stick 4K-val jobban boldogul, mint az MIBOX4-el.
AIDA64 for Android v1.86 Report
Modell: MIBOX4
Ujjlenyomat: Xiaomi/oneday/oneday:9/PI/3595:user/release-keys
OMX.amlogic.audio.decoder.ac3: audio/ac3
OMX.amlogic.audio.decoder.dtshd: audio/dtshd
OMX.amlogic.audio.decoder.eac3: audio/eac3
OMX.amlogic.audio.decoder.ffmpeg: audio/ffmpeg
OMX.amlogic.avc.decoder.awesome: video/avc
OMX.amlogic.avs.decoder.awesome: video/avs
OMX.amlogic.h263.decoder.awesome: video/3gpp
OMX.amlogic.hevc.decoder.awesome: video/hevc
OMX.amlogic.mjpeg.decoder.awesome: video/mjpeg
OMX.amlogic.mpeg2.decoder.awesome: video/mpeg2
OMX.amlogic.mpeg4.decoder.awesome: video/mp4v-es
OMX.amlogic.vc1.decoder.awesome: video/vc1
OMX.amlogic.vp9.decoder.awesome: video/x-vnd.on2.vp9
OMX.amlogic.wmv3.decoder.awesome: video/wmv3
OMX.amlogic.mswmv3.decoder.awesome: video/x-ms-wmv
OMX.amlogic.wvc1.decoder.awesome: video/wvc1 -
Imi1981
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... régi s905x2 vezérlős, már nem támogatott atv9 fut rajta."
Én úgy látom, hogy ATV 11 van rajta, és az S905X2 ugyan régebbi (2019 Q3 vs. 2021 Q2), de nincs az az eget rengető különbség. Sőt, az itteni táblázat szerint az X2 picit még erősebb is.Nem ismerem a márkát, de ha tud tényleges kadenciahelyes lejátszást (AFR), akár még jó is lehet. Szimpatikus az SD-kártya foglalat, az ethernet csatlakozó és az USB 3-as port.
#8970 Thuglife
Majd írj már légy szíves pár sort a tapasztalataidról.ui: úgy látom, ugyanezt meg lehet kapni Thomson márkanév alatt (is)
-
Thuglife
senior tag
Köszi a gyors választ! Nekem sajnos nem is ez a 3 lehetőség jelenik meg, hanem PCM / Automatikus / Manuális. PCM és Automatikuson 2.0 jön az erősítőből, Manuálison meg nincs hang ha bekapcsolom, hogy DD meg DTS legyen. Az erősítő amúgy egy Denon AVR 3806, nem hinném h az lenne a szűk keresztmetszet, igaz a DD Plus-t meg a trueHD-t nem ismeri, de nem is célom olyan formátumot előcsalogatni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, ez megnyugtató, hogy adat is "folyik" azon a csatlakozón, ha a megfelelő kábelt / átalakítót használja az ember. Én egyelőre a box-al elvagyok (nem kell 4K, és Dolby Vision se), de ha egyszer váltani kell, akkor lassan úgy látom már csak ezek a stick-ek lesznek (most valamiért ez menőbb a box-nál).
"A három Xiaomi hátsó kiskapu nem távolítható el."
Talán ADB-n keresztül (én a többit is úgy csináltam). Bár van némi rizikója, hogy ha nem indul utána a box / stick, akkor lehet nyomni a gyári visszaállítást.Ez egyébként - pláne a TV mögött - mennyire hajlamos a melegedésre? A korábbi stick eléggé tudott melegedni, aztán pedig fagyni ... egyes beszámolók szerint.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a jobb oldali számbillentyűzet Enter nem működik ... "
Esetleg próbáld meg a Advanced settings → Keyboard mapping → Failsafe mode -ot bekattintani. Bár utána lehet mással (nálam a visszalépéssel) lesz gond.
Egyébként elég sokat tud a progi. Annyira még én sem mélyültem el benne. De úgy láttam, hogy lehetőség van custom re-mapping -re is, szóval szvsz. az a pont és vessző szerintem felcserélhető vele.A #8909-ben lévő Y elosztóval neked sikerült a 4K stick-re (ilyened van?) pendrive-ot / HDD-t kötni? Sőt, USB hub-ot?
Az utolsó előtti képen lévő app-okat - ha az eltávolításra rányomsz - akkor tulajdonképpen letiltja (vagyis látszik az app listában, csak disabled)?
Pár dolgot már én is tiltottam, és nézegettem ezt a Mi Channel-t és a PatchWall-t is, de eddig nem nyomtam rá. Vajon ez a Mi TV Video Player mi lehet? -
<Adamsky>
nagyúr
Megveszed, gyorsan kipróbálod, aztán ha nem OK → refund (úgy rémlik 48 óráig)
#8900 tghwinner
" ... csatornaváltó gomb használatára is."
Tévézel rajta? Hogyan, mi módon? Egyébként én olyan távirányítót néznék, ami bt-s + infra, és tanítható. Régen találtam ilyet az Ali-n ...
... de ha van szabad USB-s csatid, akkor millió fajta "wifi"-s táv van, ami szóba jöhet. -
<Adamsky>
nagyúr
"USB billentyűzet kiosztást nem tudok állítani magyarra ... "
Próbáld meg esetleg az External Keyboard Helper Pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest