- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Pár napos használat után a tapasztalatok:
Kényelmes, könnyedén találtam alkalmas beállítást. A karomon nem is néz ki gagyinak egyáltalán. Az első nap végén már fel se tűnt, hogy rajtam van. Alvás során sem zavart.
Nekem működik a Screen unlock (Xiaomi Mi2S MIUI V6-tal, azaz 4.4es Androiddal), nagyon tetszik, hogy nem kell rajzolgatni a mintát
Eltartott pár alkalomig, mire rájöttem, miért nem jelzi a hívást: a telefonomon be volt állítva, hogy lezárás után egy bizonyos idő elteltével lőjön ki minden appot - viszont a hívás jelzéséhez a Mi Fit appnak futnia kell
Ezt az appot a kivételekhez adva, most már minden rendbenDirekt beállítottam 10 másodpercre a hívás jelzését, tehát csak 10 másodperccel a hívás beérkezése után kezd el jelezni. Ez alapján 2x is előfordult, hogy nem hallottam volna, ha keresnek, de a Mi Band miatt észrevettem - hasznos a kütyü
Sétálás közben figyeltem a lépésszám változását, nagyjából jól számol.
Nagyjából ennyi
-
Neck
veterán
Én a napokban rendeltem a Banggood-ról, ott volt a legolcsóbb azok közül a weblapok közül, ahol nézelődni szoktam. Elképzelhető, hogy létezik olcsóbban máshol is, de én már untam a keresést.
Egyébként azt hiszem kb 1000-1200 forintért lehet kérni kínai expressz, vagy UK hagyományos kézbesítést is, úgy hamarabb megjön (én kértem, mert így került annyiba, mint máshol alapból, és 8-10 nap alatt itt van).
-
Neck
veterán
Én azon gondolkodom, hogy a XiaomiShop.com-ról rendelem, van EU direct-ben, 20 USD-ért, de legalább hamar itt vanPff, most nézem, hogy mégegyszer ennyi a posta :S
-
Neck
veterán
Mely funkciók használatáról kell lemondanom, ha a band-et Mi2S - sel szeretném használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest