- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
sirarcheer #221 üzenetére
Szerintem azért viselhetik kétféleképpen, mert a mikrofon más szögben áll. Lehet beszédhez jobb a vízszintes.
Amúgy megjött ma az enyém is. Egy kérdés. Ha párosítottam telefonomhoz, akkor ha szeretném használni a laptoppal is, akkor azt hogy érdemes csinálni. Fogja tudni kezelni a két eszközt, ha egyszerre egyen van bekapcsolva csak a bluethooth? és úgy kell csinálni gondolom először, hogy kikapcsolom a telón, mert különben csatlakozna oda, és akkor úgy párosítom a laptoppal is. Jól gondolom?
-
blueye
veterán
válasz
sirarcheer #219 üzenetére
Kosz hogy ezt megosztottad, mondjuk en eleve (osztonosen
) igy hasznaltam mert igy marad meg legjobban a fulemben.
-
Plug Life
senior tag
válasz
sirarcheer #215 üzenetére
Nekem is csinálja utcán, de érdekes módon csak akkor, ha megállok. Ha gyalogolok, akkor stabil a kapcsolat 😂
-
AXisBOLD
addikt
válasz
sirarcheer #215 üzenetére
hát nem tudom mi lehet ez, megoldást nem találok hozzá a neten csak hogy már más is tapasztalta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged