- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifikus
tag
válasz
Öcsibogyó #1502 üzenetére
Neked lehet, hogy nagy segítség lenne a tasker. Itt be tudod állítani azt is, hogy ha mindjuk az iroda, vagy otthon wifije látható, akkor váltson profilt. Illetve adótornyokat is tudja figyelni. Szóval nem csak időre tud profilt váltani. Média hangerőt is változtathatja.
Nekem időre kapcsol az éjszakai profil ami lelő mindent a gsm enkívül. 4g-t, wifit is, viszont ha kimennék trónolni, ahol felkapcsolom a lámpát, ott a fényre bekapcsolja a wifit.
Nem egyszerű beállítani elsőre, egy kicsit bele kell tanulni. Viszont menthető a beállítása. -
válasz
Öcsibogyó #1499 üzenetére
Hát szerintem egyszerűen nézték hogy ki hogyan használja a telefonját. Én pl. kb. 4 éve nem állítgattam a csengetési hangerőt, be van profilozva és kész. A mai tartalomfogyasztó korban, lehet nagyobb igény van a média hang le/fel állításra, mint a csengetésre.
Amin én kiégtem, az az hogy ha "Ne zavarjanak" módba teszed a készüléket Oreo alatt (hangerő minimumra) , akkor a média hangerőt nem veszi le. Megnyitsz egy oldalt amin automatikusan indul valami videó és üvölt a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest