- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
snyper990 #2194 üzenetére
Sohasem próbáltam, mert nem értem a működését. Egy Foldersync -nél én adom meg, hogy mikor, melyik adatbázis íródjon felül, mi a szinkron irány, mi a magasabb prioritású, miből, hány verziót tároljon a szerver, stb. A Névjegyek alkalmazásban ilyesminek nyoma sincs. Mi a helyzet a kliensek közötti kapcsolatokkal, vagy a fiókok közöttiekkel? Mi lesz, ha egyik kliensen törlök egy névjegyet? Kihat a másikra is és ha igen, akkor csak egy fiókra, vagy az összesre? Mi van akkor, ha több fiókot használok és vannak azonos és különböző névjegyek? Stb., stb. Nekem így totál káosz az egész.
-
Somatom
veterán
válasz
snyper990 #2192 üzenetére
Akkor most nem tudom, hogy hova kategorizáljam magam. Elboldogulok az automatizálókkal, tudom használni az intenteket, broadcast üzeneteket, a shellparancs sem gond, bármilyen szerver-kliens kapcsolatot összedobok két droid között, írtam már egyszerűbb Android alkalmazást, de a Google névjegyszinkron nekem bonyolult.
-
Somatom
veterán
válasz
snyper990 #2190 üzenetére
Pl. honnan is indultunk? Onnan, hogy összekeverednek a számok. Sokadszorra olvasok erről a jelenségről. Ez elég nyomós érv. Erre azt mondod, hogy user error. Én meg azt, hogy ha ez előfordulhat, akkor az nem user error, hanem hibásan megírt szoftver. Az ilyennek "hülyebiztosnak" kell lennie. A Google szinkron viszont nem az. Még neked is bele kellett nyúlnod, hogy elrendezd. Sztem ez nem az egyszerűség szinonímája.
-
Somatom
veterán
válasz
snyper990 #2179 üzenetére
Nem kell külön app. Az Android gyári Névjegyek alkalmazásában mindíg is ott volt az import/export opció. Ugyanúgy egy bökésre működik. De, az importhoz még ennyi sem kell. Rábökök a Vcard mentésfájlra és automatikusan a Névjegyek alkalmazás importálja. Semmivel sem bonyolultabb, mint egy Google import.
-
Somatom
veterán
válasz
snyper990 #2173 üzenetére
A Symbian S60 -as Nokia óta Vcard export/import -tal költözöm és még sohasem kellet "rendbetennem" a névjegyeimet. Sohasem jelentek meg duplán, meg hasonló anomáliák. Most is csak nyomtam egy importot és ennyi. Mondjuk, átlag havonta veszek fel egy új névjegyet. Utána nyomok egy mentést. A többit megoldja a Foldersync, ami a saját szerveremre szinkronizál. Nekem ez egyszerűbb, mint a Google rigolyáival ba....kodni.
-
Voice24
őstag
válasz
snyper990 #2163 üzenetére
Köszi az infókat!
A névjegyeknél eddig is, a korábbi telefonoknál is a Google-fiókban tárolt névjegyeket használtam. Ezért furcsa a dolog, mert ahogy szinkronizált az új teló a bekapcsolás, bejelentkezés után, én nem másoltam semmilyen névjegyet sehova, hanem megjelentek ugye automatikusan a fiókban tároltak, de ahogy mondtam, némelyikből három is van a listában. Nézegettem a névjegyek beállításait, de nem találtam olyat, hogy milyen névjegyeket jelenítsen meg. Mindegy, ha más nem lesz, a feleslegeket egyesével törlöm majd, ha lesz rá kis időm.
Amúgy lehet, hogy a vodás sim-kártyán is volt pár név, de ha azt hozzáadja a listához, akkor is maximum kétszer szerepelhetne egy név, nem háromszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged