- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
EQ-t is próbáltam már ki-be kapcsolni. Nem segít, halk mindenhogy, ha az EQ ki van kapcsolva, akkor annyi visszalépés még van, hogy a hangja is tompa f0sch. Ha benyomom rá a Rock EQ-t, akkor tűrhetőbb, de továbbra is ugyanolyan halk. Annak viszont örülök, hogy nem csak engem érint. Még nem volt időm resetelni az appot, van pár giga letöltött zene, azt most ezen a héten még hallgatni akarom, nincs időm ezzel ×4rakodni, majd a hétvégén resetelek, és letöltök újra mindent.
-
Shyciii
veterán
Nem, én azt mondtam, hogy olyan naprakészség nincsen, hogy a Pixel után 7 nappal már ott fog virítani a készüléken a havi rom. És ilyen leírás az általad adott linken sincsen. Sőt. Ha megnézem a linket, akkor az sincs írva, hogy mikor kell kiadnia. Csak annyi van, hogy up to date, de semmilyen dátum nincs, tehát továbbra is igaz amit írtam. De valakinek ennyire fáj, hogy a pixel után nem azonnal a mienk kapja meg, akkor továbbera is azt tudom mondani, hogy mehet Samsunghoz, Huawei-hez, Sony-hoz, aztán, majd meg tudja milyen 3-4 havonta romot kapni, vagy még akkor se. Még a Nokia se feltétlenül ilyen ütemben adja ki, mint a Xiaomi. Sokszor ők még később adják ki a One-os készülékre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest