- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
frostkald #250 üzenetére
Az itteni tesztben nagyon furának találtam én is, hogy ennyire rossz éjszakai képek születtek, mert máshol nem volt ez ilyen vacak. Főleg, hogy az a2 lite gyengébb kameráinál látni ilyet tesztekben.
Aztán belebotlottam gsmarena teszten abba, hogy külön próbálták auto, egyik majd másik manuális kamerás módban is. Manuális módban ott is ilyen botrányos képek születtek mindkét kamerával, míg auto módban egészen vállalhatóak [link]
Végülis megrendeltem én is egy a2-est. Nehéz döntés volt, mert az a2 lite akkuja és jack-je nagyon jó lenne. De az a2 modernebb belseje, kamerája mégiscsak afelé billenti (4/64 kiépítésben 55 vs 67). Nézegettem persze közben mást is az android one-os lehetőségek közül. A nokia 7 plus is érdekes, az widevine l1-et is tud, de 100 feletti árral, amit meg nem ér már meg nekem. A korábbi telefonjaim csak 35 és 41 voltak, jó 4 és 2 éve. Ez még végülis vállalható szint. De, hogy némelyi kolléga mit ér azzal, hogy 200-300 ezres telefont vesz... mondom ezt úgy, hogy mobilfejlesztéssel foglalkoztam az utóbbi ~4 évben
-
válasz
frostkald #250 üzenetére
Köszi, így már mérföldekkel elégedettebb vagyok az esti fotókkal! Ez a minőség az, amit elvárok egy ilyen telefontól és meg is kaptuk a Gcamnak köszönhetően.
(#247) SkyLine3000 Egyetértek, a telefonok méretnövekedése engem is zavar. Lassan már 5 colos körüli telefont is alig találni. Annál igen nagyobbat egyszerűen nem tudok keresztben normálisan átérni a hüvelykujjammal...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged