- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
previa69 #26049 üzenetére
Ne haragudj, hogy ilyen sokára válaszolok.
Szóval ilitek kijelző ez is úgy tűnik, bár azt gondolnám, hogy nem garantált, hogy a tiéd is ilitek lenne attól még, hogy ugyaninnen rendelnél.
Szóval lehet ezt is ki kell fogni, ezt nem tudhatom persze.De amúgy én is ajánlásra vettem ezt.
Ha van időd, hogy visszakeresd azt a korábbi hozzászólót, aki eredetileg linkelte ezt ide, őt még érdemes lehet megkérdezni, hogy neki is ilitek lett-e küldve. -
válasz
previa69 #26034 üzenetére
Szia!
Félreolvastad, nem azt írtam, hogy ilitek kijelzőt vettem, hanem, hogy ilitek kijelzőm volt gyárilag és azt tört szét.
A rendelt nem tudom milyen és legközelebb csak délutánra fogom tudni megnézni, ha nagyon érdekel, nem én használom a telefont már.Erről van amúgy szó, ezt rendeltem be akkoriban.
Annyi baja van csupán, hogy alulról sötét, homogén képnél látszik némi fénybeszűrődés. -
Aurig@
őstag
válasz
previa69 #26032 üzenetére
Szia!
Tedd fel telefonra a "Contacts Backup Excel Email v2.3.3"-at, legalább is nekem ez a verzió van és hibátlanul lementi Excel-be. Helyesen kezeli az ékezeteket is. Próbáltam 3-4 félét, de mindegyiknek volt valami nyűgje, kivéve ezt.
Azért kellett ez, mert a telefonon is van olyan cím/név, ami nem kell, hogy szinkronizálódjon a Google fiókkal és fordítva is ugyan ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest