- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
válasz
Alonso69 #6032 üzenetére
Ez a DFE nem volt telepítve, viszont használtam az ujjlenyomat olvasót.
Az az érdekes, hogy a 20.12.30 eu romot visszatéve simán betölt a rendszer.
Azóta kikapcsoltam a titkosítást a belső tárhelyen, újra megpróbáltam feltenni a 21.1.6-ot, és ugyan úgy twrp loop redmi logóval. Sokan beszívták ezzel a frissítéssel, ahogy olvasom az eu rom fórumában.
Szóval egyelőre marad a 20.12.30, hátha sikerül a fejlesztőknek helyrehozni a bugot. -
pokers
senior tag
Sziasztok,
Kellene egy kis segítség.
Megjelent tegnap a 21.1.6 eu weekly rom, amit az updater letöltött, de nem indította el az installt.
Manuál elindítottam recoverybe, twrp-vel feltettem a romot, de most meg mi logó helyett redmi logo van, és állandóan recoverybe indul újra a telefon, betölt a twrp és hiába akarok systemet bootolni, mindig a twrp tölt be.Mit csináljak, hogy helyreálljon?
-
pokers
senior tag
válasz
Freddycom #677 üzenetére
Megosztod a fényképkészítés körülményeit? (állványról időzítővel? kézben tartva? gyári kamera app? appon belül milyen beállítás? stb)
Mindig rácsodálkozok, hogy milyen szép képeket csinálnak egyesek, míg nekem sose sikerül ilyen szépet fotóznom. Pedig próbálok minden beállítást a gyári kameraappon
Nekem mindig "mosott szemcsések" az ilyen fényszegény fotóim.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest