- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bec
tag
Próbáltam sok mindent,ha nálam van egész nap akkor is megszakadt. Viszont most jön a DE,tegnap felraktam az Evolution X rom-ot,és láss csodát (még nem fogtam fel) minden értesítés rendben működik,az óra is jelzi és nem szakad meg a kapcsolat több óra után sem.
Mennyire jól összerakták,google pixel style,és örömömre száműzték a MIUI-t,külön extra "A fejlesztő" menü brutál beállítási lehetőséggel. Ja és az akku idő,éjjel 10 óra alatt 4% merülés,a gyári rendszer (nekem) 1%/h volt. Igaz nincs még beállítva AOD,és minden frissítés kikapcsolva,még be kell laknom.Szóval még sem eladó!
-
Bec
tag
Köszi,akkor még van remény!
A messenger nem teszi sorrendbe a beérkezett üzeneteket,szétdobálja a névlistában az üziket,(ezt más is jelezte) fórumokon általában a Lite verziót ajánlották erre a problémára..(erre beállítást nem találtam),próbáltam fél egy évvel ezelőtti verziókat is..
Amazfit eldobja a kapcsolatot állandóan visszatérő téma itt is.(bandage-t kipróbálom)
Amiket próbáltam : jó pár factory reset,régió állítás ide-oda,
Beállítások -> Akkumulátor és teljesítmény -> Alkalmazásonkénti akkumulátorkímélő -> az említett app.-ok "Nincs korlátozás"-ra állítása / app. automatikus indítás / Értesítések -> igen / Értesítési megjelenítés -> Be / Értesítési kategóriák -> magas priorítás / A képernyőzáron -> Az összes értesítés jelenjen meg / Értesítések a képernyőzáron -> Be
Mi 9T Pro, Droid 10,Miui global 11.0.5(QFKEUXM)
Ha valamin átsiklottam szóljatok,biztos van,nem gondolnám hibásnak a készüléket.. -
TomPack
őstag
Ugyanaz volt a problémám mint Neked. Beltérben marhára levette. Kikapcsoltam az automatát, és azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet piszkálom a fényerő csúszkát! Lehet eleinte még nem dolgozott olyan gyorsan, de most már mintha megtanulta volna a szokásaimat!
Megtennéd, hogy tesztelnéd pár napig kikapcsolt automatával?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Monitor hiba topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest