- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ricogsm #6263 üzenetére
Arra értettem a csemegézést, hogy esténként egy helyen van így egy csomó értesítés, pl új youtube videók, külföldi fórumokon üzenetek és válaszok, új sorozatrész értesítések vagy azon belüli fórum üzenetek is (TVTime-ot használom) ilyenek. Aztán eldönthetem mit akarok közülük csinálni amihez épp kedvem van és kitörölhetem a többit, vagy meghagyhatom későbbre, ha máskor akarok foglalkozni velük. Az a jó, hogy nem úgy működnek mint az értesítések, hanem újraindítás stb után is mindig megmaradnak, egyfajta értesítés tárhely szerűség.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ricogsm #6260 üzenetére
Igen én kínai bétát használok. Egyenlőre ez a háttérkép probléma az egyedüli amivel találkoztam, de semmit nem csináltam, tényleg egyik nap csak véletlenszerűen elkezdte csinálni ezt. Sebességben a rendszer fényévekkel jobb mint a sima 12, merem azt állítani, hogy AOSP szintjén van.
A rendszer ráncfelvarrások is szépre sikerültek, értesítések áttetszőek lettek, megújult a power menu stb, elég pofásan néz ki.
Szerk.: ja igen, elfelejtettem de az értesítések kicsit bugosak lettek az új 'nem fontos' menü miatt, néha beragadnak a rendes értesítések miatta, de ezt biztos rendbe rakják hamar. Amúgy tök hasznos funkció, közösségi média és sorozat követő app meg YouTube értesítéseket raktam be oda, nap közben így nem zavarnak és esténként megnyitom a menüt és szépen ott van minden ami közül csemegézhetek lefekvés előtt
-
-
-
válasz
ricogsm #5949 üzenetére
Hogy mehetne már? az EVG modul csak egy adott (PL: 20.12.9) verzióhoz használható már egy héttel frissebb verziónál is akadhatnak problémák, nem úgy hogy ANDROID FŐVERZIÓ is frissült!
Szóval a 20.12.28-at ERŐSEN ajánlott egy tiszta telepítéssel(FORMAT DATA) és FRISS, Android11.hez való TWRP verzióval használni, ha nem akarod magad meg szivatni!
-
kelly416
veterán
válasz
ricogsm #5791 üzenetére
Nem tudom, de én megbeszéltem magammal, soha többet samsung cucc saját részre. Bár a Sony is játszott hasonlót ps3 bluetooth füles pl. Sony z1c-vel működött, más telóval nem, de az "csak" egy headset. Ez viszont egy sokak által szeretett és használt (ha működik rendesen) funkció, amire egyre több igény jelentkezik, így nem skatulyázom be magam egy gyártó termékeire. Ezért nem is tudom megmondani Neked, hogy az én 9t pro-m működne-e egy fiatalabb Samu tv-vel normálisan, vagy azzal sem. De a korlátozás több gyártónál megfigyelhető ezek szerint és nagyon valószínű, hogy direkt. Pont a Samu az, akinek nem eredeti kábelével nem ment a gyorstöltés és az androidauto sem, a 9t pro ugyanazzal az Ugreen és Baseus kábelekkel mindkét funkciót tudja ugyanazzal a töltővel és fejegységgel. Egyébként jó volna a Samu, csak drága. Mind készülék, mind megfelelő kiegészítő tekintetében.
Uh, de nagyon off lettem. Bocsi.
-
Alonso69
senior tag
válasz
ricogsm #5654 üzenetére
A GMS Google play szolgáltatásait optimatizálja [link]
Unlim photo pedig,
a Google Fotó korlátlan tárhely és semmilyen korlátozás a feltöltés minőségében.
A Google telefonok rendelkeznek ezzel a "kiváltsággal" ezért készült előbb egy patch,majd át lett írva Magisk modulra, remélem nem baj,ha megosztom . [link] -
Alonso69
senior tag
válasz
ricogsm #5633 üzenetére
A DFE telepítés végén nem maradt le?
Legutóbb az AbhiX ROG Rom volt fent és úgy raktam fel az EU 20.11.5 bétát , fénykép, média megmaradt,csak a programokat kell újra telepíteni,vagy felhőből engedni a telepítést (Google,MIUI)
Wipeolásnál az Internal Storage -t """nem""kell bepipálni ,így megmarad a belső tárhelyen található tartalom.
A programokat App-okat le lehet menteni egy biztonsági mentéssel ,kicsit vissza olvasva megtalálható,ugyan így a telepítés /törlés menete . [link] -
Alonso69
senior tag
válasz
ricogsm #4736 üzenetére
A hang fájlokat a hangok rezgések/csengő hang/ értesítések/természet cseppek. találod (bele van építve)
A pulse Audio egy hang kódek,beépül és a hangzást /beszéd hangszóró hang erejét növeli vagy csökkenti,ez változó mert sok készülékre telepíthető.
Van még ezen kívűl kettő ami szintén javíthat a hangzáson /kiemeli a mélyhangokat vagy épp fordítva eltünteti ,ki lehet próbálni őket,amelyik jobban megfelel azt használni.
Sound +Alive+3.0 [link]
Harman+2.0 [link]
Telepítés a szokásos módon System /vendor csatolása ,majd telepítés (Magisk modul kikapcs)
Előtte biztonsági mentés.
Lehet bármilyen Rom-ra TWRP-ből,ezt elfelejtettem leírni. -
Alonso69
senior tag
válasz
ricogsm #4726 üzenetére
Van új EVG béta EU [link]
A betűtípus használhatósimán.
Masik P Rom hangfájlai [link]
Music Mod [link] ha nem tetszik itt a gyári [link]
Pulse Audio Masik [link]
Telepítés a szokásos módon , csatolni kell a System-et és a Vendor-t.(a Magisk modulokat kapcsold ki és ne egyszerre telepitsd a zip.-et.)
1.betűtípus/újraindítás
2.hangfájl/music Mod/ újraindítás
3.Pulse audio/újraindítás./sikerBiztonsági mentés ajánlott,főleg a System és a Vendor-ról.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ricogsm #4712 üzenetére
Működnie kell pedig, én is sikeresen felraktam így
Mit csinálsz pontosan? Meg mi az hogy átrendezte az ikonokat? Ilyeneket rohadtul nem kéne csinálnia ennek, csak bemásol egy alkalmazást a rendszerbe mást nem nagyon csinál
Rigoberto válaszai elég szórakoztatóak, örülök hogy van egy ilyen tagunk is
Szerk: mi a tosz??? Belenéztem az update-script be és ez letörli a youtubeot meg a gyári böngészőt az fm rádió telepítés előtt
Akkor az átrendezés probléma megvan
Még azt megpróbálhatjuk hogy recoveryben csatolod a rendszert (system) és a beépített fáljkezelővel elnavigálsz a system/app mappába és ott manuálisan kikeresed az FM és MiRadio mappákat és törlöd ezeket teljesen (ha léteznek), majd utána csatolod system, vendort és megpróbálod újra letelepíteni az FM rádió zipet.
Screenshotod azt írja hogy van már fent fm rádió alkalmazás ezért törölni kéne bármi is van ott.
-
Alonso69
senior tag
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz
ricogsm #3278 üzenetére
Helló,
Nekem nem kellett formatalni semmit. Nem volt adat vesztés.
Nekem nem jelezte, hogy van új verzió de amikor itt a kollega - köszi- írta hogy elérhető a CN 11.0.8-as, akkor ráböktem a frissítés keresésre és kiírta hogy van.
elkezdtem letölteni de 90 % környékén network error ra hivatkozva megállt . párszor újra próbáltam de mindig ugyanott megállt .
akkor rákerestem böngészőből , -letöltöttem és az manuális update -el gond nélkül felrakta . ezután szokásos vissza TWRP be. MAGISK install, LS_G.zip, install. és minden működik ugyanúgy ahogy kell.
Még én beállítottam Battery savert egy pár app-nál, amik nagyon aktívak, de nem kell.ebben a verzióban is továbbra is van Call recorder...
-
Alonso69
senior tag
válasz
ricogsm #3193 üzenetére
Csatolni kell a System mappát
TWRP /Csatolás/ pipa a System-nél.
Vagy egy másik Twrp telepítése,az EU rom ad ilyen hibát.Próbáld ki ezt az Escobar Rom-ot [link]
100%, hogy tetszeni fog ,már egyszer megosztottam,de most megint,mert annyira jó.
Masik X11 nincs benne magyar nyelv ,egy pár hete próbáltam ,itt megosztottam, [link] ......vagy mégis van.
-
Alonso69
senior tag
-
Blackphant'r
tag
-
Alonso69
senior tag
válasz
ricogsm #2811 üzenetére
Szia.
Az AICP rom van fent [link]
A Poco-nál ez volt a kedvenc.
Full magyar a beállítások menüje.
Van Galéria,hivásrögzites (kitűnő), Miui kamera még nem fagyott le
Az ujjlenyomat olvasó és az Aod nincs szinkronban, néha nem old fel,ennyi a hiba, elvileg egy másik kernel,vagy vendor firmware megoldja ,de most nincs erre időm a béta EU-t fogom használni a következőkben. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
#2813 Blackpanth'r
A Masik Rom kb.fél évente frissül,egy párszor vissza tértem rá.
#2812nabradissimo
BL nyitás után megoldható a hívás rögzítés EU béta, Stabil vagy akár a Globál Stabil-ra is telepíthető....vagy custom rom ami tartalmazza. -
Blackphant'r
tag
válasz
ricogsm #2811 üzenetére
Zip fájlt kell flashelni twrp-ben a gyári esetében is.
Miuimixet is csak twrp-ből tudod telepíteni mert custom rom. Nálam is van fent két hete, az utolsó két heti béta. Meguntam a masikot mert nem jött rá frissítés egy hónap alattStabil, jó üzemidő, aod szinte minden értesítést mutat bár nem tudom az eu-s hogy áll mert január óta nem volt fent. Ennek az alapja az eu-s de annak a hibáit is javítják vagy ki sem adják inkább, illetve a global romokból is beleteszik ami működik.
Itt a telegram [link] -
Alonso69
senior tag
-
kurion
senior tag
válasz
ricogsm #2625 üzenetére
Na a mai napon felraktam, sok loop volt de végül sikerült. Néhány kérdés:
- hányas mágusok működik (a legújabb telepítése után loopot kaptam az elején utána ebbe a hibába nem estem)
- anx kamera legújabb verzióját felraktam?
- milyen gcam-ot használsz?
- használsz custom került? Ha igen akkor melyiket?
- launcher? Nova?
- f2fs patch telepítettek?
- diasble DM verity forceEncription használtál?
- V4A?Hirtelen ennyi :D
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest