- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
defygaben77
tag
válasz
szabi__memo #8945 üzenetére
Nekem egyedül a Plantronic M70 head settel csinálja ezt, de az a korábbi Redmi 5 pluszommal is csinálta. A többi, korábban leírt Bluetooth eszközzel viszont egyáltalán nincs semmi gondom. (PRO-n)
-
defygaben77
tag
válasz
szabi__memo #8939 üzenetére
Mire gondolsz? Nekem Blitzwolf fülessel, Blitzwolf soundbarral, JBL , Huawei hangszóróval, sőt az infraszauna rádiójával is hibátlanul működik Bluetooth-on!
-
defygaben77
tag
-
defygaben77
tag
válasz
Ateszponthú #8055 üzenetére
Azt külön az alkalmazásban kell beállítani, hogy mit jelezzen (sima üzenet, Viber, gmail, stb.). Mindet külön kell beállítani, hangot, stílust, szint, stb. Ki lehet rakni neki külön kapcsolót az állapot sorra, meg millió dolgot lehet (és kell) beállítani. Én is sokat próbálkoztam, mire tökéletesen jó lett.
-
defygaben77
tag
válasz
Ateszponthú #8051 üzenetére
Nálam pro-n működik rendesen (a fizetős)! Jól végigrágtam magam az alkalmazáson, mindent beállítottam, engedélyeket megadtam és jó. Elég látványos!
-
defygaben77
tag
válasz
torrente777 #7806 üzenetére
Köszi, ez most jónak tűnik!
Azért röhej, hogy a gyári használhatatlan...
-
defygaben77
tag
Ide is beírom, mert fontos lenne a probléma megoldása: munkámból adódóan sok sms-t kellene küldenem, ami ezen a telefonon egyszerűen nem akar működni! Megkapni megkapom az üzeneteket, de küldeni nem tudok, se Telekomos sem Vodás simmel. Egyszerűen röhej! Ha valaki tud segíteni, ne fogja vissza magát, mert lehet, hogy egy Mi9T pro foga falon landolni!
-
defygaben77
tag
Gyári Global romon nem akarja elküldeni a Vodás kártyáról az sms-eket. Mi lehet a gond?
-
defygaben77
tag
-
defygaben77
tag
Hogyan lehet a telefon wifijét 2,4 Ghz-re állítani? Van egy webkamerán, amit csak úgy tudok bekapcsolni az alkalmazásban, ha 2,4 GHz a wifi kapcsolat. A routerek (UPC) be van állítva a 2,4 és az 5 GHz is. Ott kellene beállítanom csak 2,4- re?
-
defygaben77
tag
Pro-n van lehetőség a videókat (youtube, online tv) kitenni teljes képernyőre? Ha már van szép, noch mentes kijelző. Hiába állítgatom a felbontást vagy bármit, két oldalt fekete a kijelző.
-
defygaben77
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert a keresővel nem jutottam semmire! Megjött a pro-m és nem tudok beállítani gyorstárcsázó gombokat! Hogyan lehet?
-
-
defygaben77
tag
Nekem még nem jött meg a 9T Pro-m, de gondoltam megcsinálom előre, mert a most használt Redmi 5 pluszom is tudja a VoLTE-t. A telefonon a tárcsázóból a számkombinációval aktiváltam a funkciót. Utána felhívtam a T-és ügyfélszolgálatot, ahol először a robottal beszéltem, majd az ügyfélszolgálatos hölggyel. Adategyeztetés után simán aktiválta, nem kérdezett semmit, annyit mondott, hogy egy ki- és bekapcsolást csináljak. Meg is tettem, innentől fogva az állapotsoron a T-s kártyánál ott a felirat. Sajnos a Vodás kártyámmal még nem tudtam megcsinálni, mert az céges, és nincs meg egyenlőre az ügyfélszolgálati kódom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest