- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz
Bali222 #4312 üzenetére
Nekem MI 9T Pro van, geekbuyingról vettem, 10.3.2 global rom volt rajta. Értetlenül álltam az itt leírtak előtt, mert egy vékonyabb üvegfóliát tettem rá és az ujjlenyomatolvasó így is szinte minden helyzetben azonnal feloldott és gyorsabban is, mint az előző OP6T.
Aztán addig bűvészkedtem a rootolással, amíg újra kellett flashelnem az egész telót. Letöltöttem a hivatalos 10.3.2 global firmware-t az xda-ról, feltettem és onnantól nekem is bizonytalanná, lassúvá vált az ujjlenyomat olvasó. Amíg előtte 1 ujjról elég volt 1 beolvasás, most 3 különböző minta van felvéve és így is érezhetően gyengébb. Ez azért is érdekes, mert elvileg ugyanaz a Global ROM került fel ismét, ugyanazzal a verzióval, ami előtte volt (bár az fura, hogy MI Pay és MI Apps nevű alkalmazások ebben vannak, abban meg nem voltak). Ki érti ezt? -
KamuMazsola
őstag
válasz
Bali222 #4076 üzenetére
Állítani a telefon beállításai között lehet a nagyon pontos helymeghatározást. (beállítások - további beallitasok - adatvédelem - tartózkodási hely)
Hektikusság alatt azt értem, hogy csak néhány pontot jelölt és azokat légvonalban kötötte össze, de ha ment egyéb GPS-t használó app, akkor rendesen rögzített a timeline is.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Bali222 #3174 üzenetére
Én gombokkal használom, akkor lehet ezért nem tapasztaltam semmit.
(#3176) qltsar : NFC-t használok, nem szokott gond lenni vele, csak HCE-re kell állítani a Wallet-et.
Én azért nyitottam BL-t, hogy az EU romot fel tudjam telepíteni, már a sokadik Xiaomi telefonom és már megszokásból az EU romokat használom mert azokkal kevesebb a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jogász topic
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest