Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
#49913699 #4829 üzenetére
Állítgatni annyit kell, hogy a nagyon szigurú memória managenet mint ne lőjjön le állandóan. Kb ennyi, ez sem igazán harcos feladat szerencsére.
Nekem párszor kifagyott már a teló (meg másnak is), de más nyűgöm nincs. Most be lett állítva minden napra egy rr, lehet ez meg is oldja ezt pl.
Nekem harmadik xiaomi telóm és lehet velük élni custom ROM nélkül, egyiket sem babráltam.(#4839) instantwater
én kb sosem használom a selfie kamerát, de néha nyitottam már ki véletlen is meg unatkozás közben is (mert menő szerintem
) és pár nap alatt egy csomó retek van benne a kamerán magán. Zsebszösz leginkább, de sok jut be. Persze hogy ez kinyírja-e vagy sem, az marha jó kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest