Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Telenor esetén tuti nem megy, ott ki is kapcsolhatod mert náluk nincs, és kétséges hogy lesz e.
A hívásnapló jelzi hogy min ment a hívás, ott kiírja hogy pl vowifi vagy volte, ha nem ír a híváshoz semmit akkor vagy 2G vagy 3G.
Számít bizony, mert folyamatosan keres a navira még akkor is ha nincs a navigáció belőve, nem is értem hogy miért na jó elméletileg azért, hogy ha gond van akkor gyorsan el tudja ködleni a pozíciódat, de a BT-s keresést nem értem minek eröltetik, nekem pl nincs ilyen navim az max ott lenne értelme, annélkül semmi értelmét nem látom a wifi navinak is akkor van értelme, ha a csatlakozási pontnak van navigációs adata, itt Magyarországon még ilyennel eddig nem találkoztam, nem zárom ki hogy létezik de én ilyennel eddig nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest