Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
Sziasztok, kamera üveget cserélt már valaki? Mennyire gáz?
-
qge
aktív tag
Sziasztok, kérdésem van: rootolni csak Magisk-kal lehet?
Kellene a root az NFC cimke megfelelő működéséhez, de olvastam a xiaomi.eu-n, hogy a deep sleep-re (és ezáltal az akkuidőre) néha rossz hatással van a Magisk...
-
qge
aktív tag
Aki esetleg a boltx-től vásárolt, itt lehet panaszkodni: [link]
-
qge
aktív tag
Valamiért sose tudtam full visszaállítani, a system ok, de a data nem, vagy a decryption, vagy a különféle android verziók miatt, vagy kitudja miért...el is engedtem a kísérletezést, maradok az eu romon, heti frissítést is csak némi olvasás után... De nem lebeszélni akarlak, csak saját tapasztalatot osztok meg.
-
qge
aktív tag
válasz
Dan-szan
üzenetére
Van ütemezett ki/bekapcsolás (sőt, eu rom-on bármi egyebet IS tudsz automatizálni, nekem pl este leveszi a hangot, lemegy repülőbe és leveszi a fényerőt, reggelt mindent vissza)
@ZolkoW: én nagyon kevés ideig használtam gyári ROM-al, a fent emlitett automatikus feladatok miatt, ill akkoriban még az AOD sem volt jó semmire. Sztem kamera rendben van, sok okosságot tud, üzemidő is OK nekem. Én is ezt venném újra...bár anno a redmi4x-re is ezt mondtam.

-
qge
aktív tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Ujjlenyomat témakörben érkezett egy javaslat a xiaomi.eu oldalom, egy próbát megér, aki szenved vele.
-
qge
aktív tag
Miui 12 alatt a hangerőszabályozás csúszkák látszólag csak lépésenként húzhatóak, remélem javítani fogják...11-ben ugyanúgy volt fel- és le-húzható, mint pl a fényerő-csúszka.
Ezen kivül nem látok okot arra, hogy visszatérjek miui 11-re.
-
qge
aktív tag
Akik telepítették már a miui 12-t....elérhető nektek youtube vanced modul a Magisk-ban?
Köszi. -
qge
aktív tag
válasz
csucsu52
üzenetére
Vicces,hogy én is kb 2 napja írtam ide,hogy maradok a seggemen egy darabig a romolással,ehhez képest már fent van a 12-es... Eddig az egyetlen gond,hogy az automatikus feladatoknál fekete háttéren fekete a pipa gomb, elég nehéz volt így, ideiglenesen kikapcsoltam a sötét módot,hogy megtaláljam...

-
qge
aktív tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Nagyrészt én bénáztam, ki akartam próbálni ilyen-olyan romokat (linage, stb), titkositva hagytam a data partíciót, bootloop-ra futottam (sztem android verzió miatt)....aztán az lett a vége, hogy visszatértem a miuimix-re, először 11.28, majd azt frissítettem 3.26-ra rellif tippje alapján. Most jó, így marad egy ideig.
-
qge
aktív tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Igen, xiaomi.eu alapú, elvileg minden benne van és még az akkuidőn csiszoltak benne. Én személy szerint nem estem hasra tőle, de most már be van lakva, úgyhogy marad, baj alapvetően nincs vele. Valamint amennyit legutóbb szívtam a telepítéssel, nem tudom, mikor fogok legközelebb nekiállni.
-
qge
aktív tag
Ki meri kipróbálni az új AOD-t?
[link] -
qge
aktív tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Nem, gyári romban tényleg nincs Magisk.
-
qge
aktív tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Ezeket nem teszi le aludni a gms doze magisk modul?
-
qge
aktív tag
Hali, olyan gondom van, hogy az ujjlenyomatos feloldás után néha csak félig ébred fel a telefon: háttérkép, status bar és navigáció gombok vannak, de semmi egyéb, se ikonok, sem nem reagál semmire.
Ilyenkor megint power gomb, megint feloldás és jellemzően másodszorra már ébred. xiaomi.eu rom-on vagyok, 20.2.27
Valakinek valami ötlet? Ne tartsátok magatokban...köszi. -
qge
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
"Állandóan bekapcsolva mód", így hívják magyarul.
-
qge
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Sztem itt valami más baj (is) van....a xiaomi nem kellene, hogy kapcsolhatóvá tesz egy olyan dolgot, ami megöli a telefont.
Másrészt SIM nélkül meg elindul, furcsa ez.@kmarci25, gondolom már késő, de remélem SIM nélkül csináltál backup-ot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)