Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
Nem tudom, gugli ezt dobta első találatnak (nem olvastam végig és nem is próbáltam ki)
https://www.followchain.org/download-audio-facebook-messenger/ -
szpali
addikt
OFF (mert Mi10):
Az megvolt, hogy a frissítés kártyáját mozgatva 3D hatású minden?
https://photos.app.goo.gl/j16BDoo7uYbFgkt26 -
szpali
addikt
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Valószínűleg a forma lesz a megoldás

-
szpali
addikt
válasz
norbuska82
üzenetére
Nekem 9T, feleségemnek Lite van.
Ő 1,5-2 naponta tölti, nekem azért esténként már kér enni, de ugye eltérőek a felhasználási szokásaink.Ritkán használom az előlapi kamerát, azt a pár alkalmat viszont ki lehet mozogni.
Cserébe nem osztja ketté a kamera sziget az értesítési sávot.Ha ez számít, a Lite minimálisan ugyan, de könnyebb és vékonyabb. 9T után kézbe véve érezhető a kölönbség.

-
szpali
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Leginkább úgy, hogy az egyik telefon egy 9T, a másik pedig 9 Lite ¯\_(ツ)_/¯
-
szpali
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
-
szpali
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
A méreteket én is megnéztem a specifikáció gyűjtő oldalakon

Számomra érezhetően kecsesebb, valószínűleg a másféle kerekítés miatt.
Ami még különbség lehet, hogy az enyémen van TG, a Lite-on még nincs.A felhasználási szokásaink mások, nekem eleve 2SIM szalad.
-
szpali
addikt
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Feleségemnek 9 Lite van, nekem 9T
Utóbi vastagabb és bumfordibb érzetű, nekem úgy tűnik, mintha Lite hátlapja fékonyabb/könnyebb üvegből lenne, mert kellemesebb a fogása.
+ a Lite króm kerete dögösebben néz ki, minz a 9T hátlappal azonos színű kerete.
Még 2 pozitívum a Lite mellett:
- olcsóbb
- ő csak 2 naponta tölti (első napra 65-70% marad benne), nekem minden nap kér enni (estére 30% körül érek haza)
-
szpali
addikt
Hahó mindenki!
Oneplus csoportból érkeztem ide, feleségemnek tegnap érkezett meg az OP3-at váltó Mi 9 Lite-ja. (nekem már tavaly aug óta Mi 9T van)Rögtön egy töltés kérdés:
neki bevált szokása, hogy éjjelente feldugja töltőre a telefont és csak reggel veszi le róla.
Milyen töltő fejet érdemes alá dugni, ami nem tolja egész éjjel quick charge-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest