-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
Resurrection Remix fut valakinél? Az Mi8-ra feldobtam, ott megy szépen, ezért kipróbálnám a Mi9-en is, de nem tudom hogy a FOD működik-e rendesen...
-
Just_Reboot
addikt
AOSP romok alatt nincs deepsleep ha be van kapcsolva az Always on Display?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Black&White #9351 üzenetére
A hátrányokat már ismerem, mi az amiben jobb az aosp?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Black&White #9348 üzenetére
AOD fájó pont sajnos. A FOD az nem tudom micsoda.
Most az AOSPA van fent, de sajnos nem megy az ANX kamera. A Havoc OS-t akartam még kipróbálni, de az valamiért nem települ. Csak aosp és caf romok érdekelnek, lineage alapú szóba sem jöhet. Ez a p404-nek mi az alapja? -
Just_Reboot
addikt
válasz
Black&White #9346 üzenetére
Értem, a lényeg hogy legalább a dirty flash működik. Milyen kompromisszumokat kell kötni ha miui-ról váltok?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Black&White #9341 üzenetére
Értem, csak azt nem hogy erre miért van szükség ha AOSP romról váltok másik AOSP romra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest