- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Just_Reboot #9407 üzenetére
Igen ez az. Ez esetben nem szóltam, valamiért arra emlékeztem hogy azt írták már nem lesz béta se. Felment az utolsó eu.dev-re és ugye ezzel megy a QC4 is. Akkor bocsánat a téves információért.
Update: Lezárt képernyővel nem megy az ujjlenyomat olvasó csak ha megnyomja az ember a bekapcs. gombot. Megy vissza a gyári.
-
Black&White
addikt
válasz
Just_Reboot #9350 üzenetére
Kikapcsolt kijelzőn nincs ujjlenyomat alapú feloldás.
CAF ROM egyedül a PA van, amit meg mostanában hanyagol a fejlesztője.
A többi mind AOSP alapú, több-kevesebb testreszabhatósággal. -
stigma
addikt
válasz
Just_Reboot #9347 üzenetére
Hi én is mint (#9348) Black&White kolléga hogy írja ezeket ajánlom ezek közül szemezgess.
Mindhárom említett rom jó, viszont:
- Project 404:
-FaceId nincs minden más tökéletesen fut. TWS fülessel (Soundpeats Air) a legjobban ennél a romnál tudtam élvezni a zenehallgatás előnyeit. Itt egy Moto Audi vagy micsoda az alapértelmezett.
- Banki appok mennek (Simple, otp, otp szépkártya) root nélkül isPE és Bliss:
- FaceId van
- Banki appok mennek (Simple, otp, otp szépkártya) root nélkül isNekem annyi észrevételem van/volt hogy AOSP esetén jobb a zenehallgatás mint másoknál illetve tisztábban értettek a fülessel ha beszéltem.
Üzemidőben ugyanolyan kb mindhárom AOSP (most Project 404 van nekem a 2020.08-as havi).Ezenkívül igaz csak én használtam sokszor, de a Paraandoid is ajánlott részemről, sajnos ha jól emlékszem akkor nálam valami baj volt anno mert 4G alatt eléggé merült.
-
Black&White
addikt
válasz
Just_Reboot #9347 üzenetére
Van pár...viszont előnyök is.
AOD kicsit visszalépés, nincs FOD (DT2W-el ki lehet váltani és tényleg nem eszik sokat), kamera rész butább (de van GCam, MIUIcam és ANXCamera is egyes romokra)
Face Unlock sincs mindegyikbe, de én pl. nem hiányolom.
Én a Bliss - PE+ - P404 ROM-ok közül választanék, ezek stabilak, bankos cuccok is működnek plusz mókolás nélkül. -
Black&White
addikt
válasz
Just_Reboot #9343 üzenetére
A titkosítás feloldása az egyik, de pl.azért mert mindkét ROM AOSP alapú, a felszín alatt még egy csomó dologban különbözhetnek (egyik frissebb blobokra és egyéb cuccokra épül, mint a másik) és ebből csak a probléma lehet.
Én is csak ilyen szinten értek hozzá, de ezek általában ki vannak hangsúlyozva.
És persze azonos ROM esetén működik a dirty flash. -
stigma
addikt
válasz
Just_Reboot #9335 üzenetére
Hi, igen kell, nekem ez a ,,szentítás"
AOSP alapú rom telepítése :
flash twrp => ezzel ugye megvagy
format data-yes
reboot twrp
wipe chache,wendor,stb
ne indítsd újra a twrp-t
rom,firmware felmásol
flash 11.0.8.0 firmware
flash rom
format data-yes
reboot systemÉn volt már hogy kapkodtam és a 2. format data: yes nem volt meg és azt eredményezte hogy nem volt mobilnetem (PE vagy Project 404 rom esetén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E-roller topik
- NIOH
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest