- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnl91
tag
válasz
juve600 #8437 üzenetére
Dupla kopp a mostani frissítés után nem az igazi, eddig nem vettem észre, hogy nem ment volna rendesen, de most valóban nem a legjobb, bár nekem annyira nem lényeg. Akadni viszont sehol nem akad nekem a rendszer, nagyon tetszik azóta is hogy feltettem. Egyszer volt olyan, hogy a kamerát elindítva csak fekete kép fogadott, de újraindítás megoldotta. Plusz egy Fluid Navigation Gestures appba be kellett ruháznom, mert az alap navigációs megoldás nem tetszett, de így full screenben teljesen jól működik, mint a gyári gestures. A notch elrejtés is nagyon jól van megoldva, emiatt sem mennék másik romra.
-
tibi020
tag
válasz
juve600 #8437 üzenetére
Dupla kop az valóban, bibis
bár én azt nem használom amúgy sem, de mást egyenlőre nem vettem észre, bár lehet csak idő kérdése.
A Masik Rom pedig most megnézve egy két videót, egy felturbózott mui10. Amúgy az oroszok tudnak ha akarnak, ha megfigyeled az alternatív romoknak jó nagy részét ők dobják össze. Biztos sok szabadidejük van az orosz télbenvagy Putyin kiadta parancsba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Formula-1
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nyaralás topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest