Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Konrad
tag
válasz
Nagya21
üzenetére
...azért szvsz. még mindig a legjobb a guglis, mert az legalább félszavakból is megérti, mit akarunk és nem hisztizik, hogy olyan házszám nincs, vagy hogy az adott utcát nem úgy írják helyesen.
...csak ez a 10-20 méteres tévedése, és az abból fakadó heveny aggódása nem kéne!

(Egyébként a Wazze se rossz, de én jobban szeretem a letisztult, térképszerű navigációt, nekem ne tütüzzön!
.
Ha a gugliba beteszik a sebességmérőket is (erre van esély, hiszen a wazze is a guglié), akkor abból tényleg nem is hiányzik semmi.
(Na jó: azért nem kéne eltévednie!
-
w333
félisten
válasz
Nagya21
üzenetére
Csak egy óriási nagy kaki ... 2-3 éves térkép van benne, lezárásokat, eltereléseket semmit sem mutat én megszívtam vele (Pápáról jöttem Bp -re és Győr közelében fel akart vinni az autópályára de mivel 3 éves térkép van benne így nem tudta hogy éppen azon a szakaszon építik az autópályát, így kénytelen voltam bemenni Győrbe és onnan fel a pályára) soha többé nem kell a 3 betűt "sz*r" !

Ehhez képest a Waze fény évekkel jobb, mindent mutat azonnal most Erdélyben végignavigáltam és soha semmi gond nem volt vele !

Szerk.
Most nézem kb. 1000 km alatt megevett 53MB internetet, hát az semmi !

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.