- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajapi
tag
válasz
st6969 #19992 üzenetére
Realmet és Nord2-t illetően egyetértek. Csakugyan nem lényegesen! jobbak, csak midenben egy kicsit. (Kivéve a gyorstöltést, ami sztem hosszú évek óta az első kvázi forradalmi változás mobil fronton. Persze ezt ma már minden új telefon tudja)
Az árakat illetően az akkori, és mai árszintet tekinve ezek valószínüleg olcsóbbak is az akkori MI 8-nál. -
Leon77
őstag
válasz
st6969 #19992 üzenetére
Én visztont úgy döntöttem, hogy marad még az MI8, pont azért (is), mert amennyiért vettem nem tudnék hasonló telefont venni ma, meg az az igazság, hogy tulajdonképpen elégedett is vagyok vele nagyon, nem sok gondom akadt vele. Így tegnap tettem bele én is egy NOHON aksit.
A csere simán ment, Yt-on első aksicserés videó alapján. Az eredeti ragasztó vissza is ragadt, úgyhogy azt nem is kellett rá tennem, pedig adtak hozzá azt is. Én még így tervezek 2 évet a telefonnal. Bár lehet, hogy meg kell ejtsek majd egy usb csatlakozó cserét is. Apropó, van itt olyan, aki cserélt már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest